Fragman Yayında, Oyunda Kal: Eğlence Arenası, 30 Ağustos’ta Sinemalarda

Sky Films ve Asc Films’in yapımcılığını, İlker Savaşkurt’un yönetmenliğini, Doğan Akdoğan ve Alper Baytekin’in senaristliğini üstlendiği Oyunda Kal: Eğlence Arenası, 30 Ağustos 2024 Cuma günü sinemalarda gösterime giriyor. Fragmanı internet ortamında yayına verilen filmde, büyük ödülü kazanarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen 12 genç, ailelerinden uzakta çeşitli engellerden oluşan parkurlarda kıyasıya yarışacakları bir yarışma programına katılırlar. Çocuklar yazın keyfini tatil yaparak değil yarışarak da çıkaracaklardır. 6 fenomen ve fenomenlerin hazırladığı heyecan dolu elemeleri geçecek 6 gönüllü, Eğlence Arenası’nda Sihirli Değnek ödülünün peşinde tek bir amaç için karşı karşıya gelirler.

  • Basın Bülteni
  • Fragmanı izlemek için tıklayınız: 1 / 2
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Sevgilim Kaç – Strange Darling, 30 Ağustos’ta Sinemalarda

Barbaian, O (It), Parçalanmış (Split) ve Ruhlar Bölgesi (Insidious) gibi çok başarılı korku filmlerini gerçekleştiren yapımcılardan sıra dışı anlatım şekliyle izleyenleri ters köşe yapıp, sonuna kadar beyazperdeye kilitleyecek bir seri katil filmine hazır olun. Filmin başrollerini Gülümse (Smile) ve Çığlık (Scream) gibi korku filmleriyle tanıdığımız Kyle Gallner ile Netflix’in The Fall Of House Of Usher dizisiyle yıldızı parlayan Willa Fitzgerald paylaşıyor. Yılın en çok merak edilen korku filmleri arasında yer alan Sevgilim Kaç – Strange Darling’in Rotten Tomatoes değerlendirmelerindeki skoru % 100 de eşine az rastlanır bir şekilde mükemmel seviyede bulunuyor.

  • Basın Bülteni: 1 / 2
  • Fragmanı izlemek için tıklayınız.
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Hellboy: The Crooked Man, 06 Eylül’de Sinemalarda

Çekimleri tamamlanan filmde Hellboy ve çaylak bir BPRD ajanı, 1950’lerin kırsal Appalachia’sında mahsur kalır. Orada, cadıların musallat olduğu ve Hellboy’un geçmişiyle sorunlu bir bağlantısı olan yerel bir şeytan olarak bilinen Crooked Man’in yönettiği küçük bir topluluk keşfederler. Bahsedilen kişi, 18. yüzyılda işlediği suçlardan dolayı asılan, ancak bölgenin yerleşik Şeytanı olarak Cehennemden dönen cimri ve savaş vurguncusu Jeremiah Witkins’tir. Brian Taylor’un yönettiği ve Jefferson White, Joseph Marcell ile Hannah Margetson’un oynadığı Hellboy: The Crooked Man, 06 Eylül 2024’de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Pinema Film tarafından gösterime çıkarılıyor.

Ferhan Baran Yazıyor: Öğrenilmiş Çaresizliğe Başkaldırı

‘Bizimle Başladı Bizimle Bitti / It Ends With Us’ 2016 yılında ABD’de ilk yayımlandığında kültürel fenomene dönüşmüş olan aynı adlı romanın sinema uyarlaması. 44 yaşındaki Colleen Hoover’ın beyazperdeye teşrif etmesi kaçınılmaz olan çok satan kitabını genç bir kadının annesinden miras kalan öğrenilmiş çaresizliğe başkaldırısının öyküsü olarak özetleyebiliriz. Filmin açılış sahnesinde doğup büyüdüğü eve dönüş yapan Lily … Devamı…»

Ferhan Baran Yazıyor: Uzayda Çığlığınızı Kimse Duyamaz

Dan O’Bannon ile Ronald Shusett’in yaratıcısı oldukları ‘Yaratık / Alien’ efsanesinin ilk tanıtım filminin ürkütücü sloganı aynen böyleydi. Ridley Scott’ın yönetmenliğini yaptığı 1979 tarihli özgün ilk film ertesi yıl Özen Film listesinden bize de ulaşmış ve ilk gençlik yıllarımızın en yaratıcı gerilim – korku klasiklerinden biri olarak hepimizi etkilemişti. Serinin devam filmleri yıllar boyu belli aralıklarla sinemanın gündemine geldi ancak James … Devamı…»

The Hunted: Bir Cehennemden Diğerine

Louis Lagayette’un yönettiği ve Lily Banda, Alec Newman, Kostis Kallivretakis ile Vassilis Koukalani’nin oynadığı The Hunted: Bir Cehennemden Diğerine (Qumela Vbtmo), 23 Ağustos 2024’de A90 Pictures dağıtımıyla 2506 Sinema TV tarafından vizyona çıkarıldı.
Wael, Güney Sudan’daki iç savaştan kurtulan genç bir kadındır. Bir tekneyle Avrupa’ya ulaşmaya çalışır. Ancak tekne alabora olduktan sonra, Wael ve diğerleri zengin Avrupalılar tarafından kurtarılır ve tatillerini geçirdikleri adada kendilerine bir barınak sağlanır. Mucize, kurtarıcıların gerçek niyetlerini ortaya çıkarması ve zalim insan avcılarına dönüşmesiyle kâbusa dönüşür.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Fragman
  • IMDb

Ferhan Baran Yazıyor: Eril Zorbalığa Karşı Tek Başına

Viggo Mortensen’in ikinci yönetmenlik denemesi ‘Dünyanın Sonuna Doğru / The Dead Don’t Hurt’ 1860’larda geçen bir western. Film özgün adına nazireyle bir seri ölüm hadisesi ile açılıyor. Vivienne le Coudy (Vicky Krieps) hasta yatağında son nefesini verirken perdeye görüntüden önce düşen iniltiler bir Bergman filmini akla getiriyor. Aynı saatlerde yakındaki kovboy kasabasının barında mekânın sahibi başta olmak üzere tam 6 kişi … Devamı…»