Efsane Geri Dönüyor, Yeni Albüm: Terzinin Oğlu

29. sanat yılında olan Emrah, 22. stüdyo albümünü 15 aylık bir çalışma sonucunda tamamladı. Temmuz ayının ilk yarısında çıkacak olan albümün adı ise Terzinin Oğlu. Sevenlerinin beklentilerini karşılayacak türden ve slow şarkıların ağırlıkta olduğu albümde yer alan şarkıların tüm müzikleri Emrah’a ait. Albümde 7 yeni şarkı ve bu şarkıların 5 ayrı versiyonu bulunuyor. Yapımcılığını Bülent Seyhan’ın, prodüktörlüğünü Emrah’ın yaptığı, düzenlemeleri Caner Tepecik’e ait olan albüm piyasaya Seyhan Müzik etiketi ile çıkacak.

  • Basın Bülteni
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
    Efsane Geri Dönüyor, Yeni Albüm: Terzinin Oğlu yazısına devam et
  • 2011 Yılı İlk Yarı Türk Filmleri Özet Türkiye Sinema Vizyon Raporu

    2011 yılının ilk yarısına ait Türk Filmleri Özet Türkiye Sinema Vizyon Genel Raporu, Haftalık Antrakt Sinema Gazetesi yönetmeni Deniz Yavuz tarafından hazırlanarak kamuoyunun dikkatine sunuldu. Türkiye’deki film dağıtımcısı şirketlerin 2011 yılında dağıttıkları Türk filmlerinin ulaştıkları seyirci sayısını ve yaptığı hasılatı gösteren rapordan alıntı veya kopyalama yapılırken Haftalık Antrakt Sinema Gazetesi’nin kaynak gösterilmesini rica ederiz.

  • Rapora ulaşmak için tıklayınız.
  • Web Sitesi
  • Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nde Biyografik Filmlerin Gösterimi Devam Ediyor

    Son yıllarda sinemalarda gösterilmiş ve büyük ilgiyle izlenmiş biyografik filmlerin Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nde gösterimleri bu hafta da devam ediyor. 11 Temmuz Pazartesi günü 19:00’da Sofia Coppola’nın yönettiği, 2006 yapımı, 123 dakikalık Marie Antoinette; 12 Temmuz Salı günü 19:00’da Andrew Dominik’in yönettiği, 2007 yapımı, 160 dakikalık The Assasination of Jesse James By the Coward Robert Ford ve 13 Temmuz Çarşamba günü 19:00’da Marko Bellocchio’nun yönettiği, 2009 yapımı, 128 dakikalık Vincere adlı filmler gösterilecek.

  • Web Sitesi
  • Filmler hakkında geniş bilgi ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
    Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nde Biyografik Filmlerin Gösterimi Devam Ediyor yazısına devam et