Uluslararası Fantasİstanbul 2024 Film Festivali Basına Tanıtıldı

Fantasİstanbul 2024′ün ilk basın toplantısı 19 Eylül 2024 Perşembe günü Kadıköy Sineması’nda yapıldı. Oyuncu Emrah Kaman’ın sunumuyla gerçekleşen toplantıda, festivalin Artistik Direktörü Kerem Akça, festivale ilişkin ayrıntıları, konuklara açıkladı. Toplantıya jüri üyeleri Özge Özberk, Pelin Akil Altan, yapımcı Şirvan Yılmaz Kırtel, Film-San Vakfı yöneticileri ve basın katıldı. Festivalin Fantastik Sinemaya Katkı Ödülü’ne, fantastik başyapıt fabrikası Terry Gilliam layık görüldü.

Uluslararası Fantasİstanbul 2024 Film Festivali Basına Tanıtıldı yazısına devam et

Hikmet Kerem Özcan’ın İlk Filmi Hakkı, Adana Altın Koza Film Festivali’nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda

Başrolünü usta oyuncu Bülent Emin Yarar’ın üstlendiği, Hikmet Kerem Özcan’ın yazıp yönettiği ilk uzun metraj filmi Hakkı, 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda gösteriliyor. Yarar’ın Hülya Gülşen, Cem Zeynel Kılıç, Özgür Emre Yıldırım gibi isimlerle birlikte rol aldığı film, Altın Koza kapsamında Türkiye prömiyerini gerçekleştirecek.

Dreamworks Animation İmzalı Köpek Adam Filminin Türkçe Dublajlı Birinci Fragmanı ve Teaser Afişi Paylaşıldı!

Kung Fu Panda, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (How to Train Your Dragon) ve Patron Bebek (The Boss Baby) gibi gişe rekorları kıran unutulmaz filmlerin yaratıcısı DreamWorks Animation’dan Dav Pilkey’nin dünyada çok satan eserinin, köpeklerin suçla mücadelesini anlatan film uyarlaması, Köpek Adam (Dog Man) geliyor. Sadık bir polis köpeği ve onun polis memuru sahibi iş başında birlikte yaralandıklarında, çılgınca ama hayat kurtaran bir ameliyatla ikisi birleştirilir ve Köpek Adam meydana gelir. Köpek Adam, korumaya, hizmet etmeye, getirmeye, götürmeye ve yuvarlanmaya yemin etmiştir. Köpek Adam’ın yönetmenliğini Emmy ödüllü Peter Hastings üstleniyor.

  • Basın Bülteni
  • Fragmanı izlemek için tıklayınız.
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.