Gerçek Olaylardan İlham Alan Motorcular Filminin Türkçe Alt Yazılı Yeni Fragmanı ve Ana Afişi Yayınlandı

Başrollerinde Austin Butler, Jodie Comer ve Tom Hardy’nin yer aldığı, gerçek olaylardan ilham alan Motorcular (The Bikeriders) filminin Türkçe alt yazılı yeni fragmanı ve ana afişi yayınlandı. Özgürlük ararlarken kanun kaçağı olan motor sürücülerine odaklanan film, orta batılı bir motosiklet kulübü olan Vandals’ın yükselişini konu alıyor. Üyelerinin hayatlarına bakıldığında kulüp, on yıl içinde yerel yabancıların bir araya geldiği bir yerden, orijinal grubun benzersiz yaşam tarzını tehdit eden daha kötü niyetli bir çeteye dönüşüyor. Jeff Nichols’un yazıp yönettiği film, UIP Filmcilik dağıtımıyla 21 Haziran 2024 Cuma günü sinemalarımızda gösterime girecek.

  • Basın Bülteni
  • Yeni fragmanı izlemek için tıklayınız.
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Başrollerini Scarlett Johansson ve Channing Tatum’un Paylaştığı Romantik Komedi Fly Me to the Moon – Beni Ay’a Uçur’un Yeni Posteri Yayınlandı

Başrollerini Scarlett Johansson ve Channing Tatum’un paylaştığı Fly Me to the Moo – Beni Ay’a Uçur (Fly Me To The Moon) filminin yeni posteri yayınlandı. NASA’nın tarihi aya inişinin riskli zemininde geçen romantik komedi filminde NASA’nın kamuoyundaki imajını düzeltmek için getirilen pazarlama harikası Kelly Jones, fırlatma direktörü Cole Davis’in zaten zor olan görevini alt üst eder. İşler sarpa sarınca, görevin başarısız olamayacak kadar önemli olduğunu düşünen Başkan, Kelly Jones’a destek olmak üzere sahte bir aya iniş düzenlemesi talimatı verir ve geri sayım gerçekten başlar. Fly Me To The Moon – Beni Ay’a Uçur, 12 Temmuz’da vizyonda olacak.

Turbo (Yönetmen: Cem Özüduru)

Cem Özüduru’nun yönettiği ve Lorin Merhart, Tanju Bilir, Burak Can Doğan ile Umut Can Çetinkaya’nın oynadığı Turbo, 31 Mayıs 2024’de A90 Pictures dağıtımıyla Sky Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Erkan ve Murat, yakın arkadaşları İbo’nun küçük kardeşi Burak’ı ertesi sabah askere uğurlamadan önce biraz eğlendirmek, bir pavyon sefası yaşatmak istemektedir. Gece şehre çökerken dört arkadaş yepyeni modifiye edilmiş, ışıklandırılmış, turbo gaz sistemi takılmış Şahin model arabaya doluşup yola çıkar. Fakat saatler ilerledikçe aralarındaki problemler giderek su yüzüne çıkacak, agresyon ve tartışma seviyeleri giderek yükselecektir.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Fragman
  • IMDb

Turbo (Yönetmen: Cem Özüduru) yazısına devam et

Adak

Oliver Park’ın yönettiği ve Nick Blood, Emily Wisemanan, Allan Corduner ile Paul Kaye’nin oynadığı Adak (The Offering), 07 Haziran 2024’de A90 Pictures dağıtımıyla BG Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Eşi ile birlikte, cenaze evi hizmetleri veren babasının yanına giden Arthur, borçlarından kurtulabilmek için evi gizlice ipotek ettirmeye çalışır. Hamile eşi Claire ve babası Saul’den her şeyi saklayan Arthur, bedeninde kötü ruh saklanmış olan bir adamın defin işlemlerini üstlenir, ancak işlem sırasında adamın bedeninde saklanan iblis serbest kalır. Aile bir anda korkunç olaylarla karşı karşıya kalır; iblisin asıl hedefinin bebekleri olduğunu fark ederler.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Trailer: 1 / 2 / 3
  • IMDb