Combat Wombat

Ricard Cusso’nun yönettiği ve Deborah Mailman, Ed Oxenbould, Judith Lucy ile Frank Woodley’in seslendirdiği animasyon film Combat Wombat, 07 Haziran 2024’de Chantier Films dağıtımıyla BMS Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Sadece birkaç çikolata almak isteyen Wombat aniden süpermarketi altüst eden birkaç asi, zıplayan ayıyla karşılaştı. Ancak isyancıları kendi elleriyle uzaklaştıran Maggie’ye, şekerlerini korumak için hiç güvenmediler. Mağazanın kasiyeri, Wombat’ın süper kahraman olduğunu duyurur. Başlangıçta yeni imaja direndikten sonra, kayıp kocasını arama fırsatını yakalar ve birçok yeni macera başlar.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Fragman
  • IMDb

Transformers: Başlangıç Filminin Türkçe Dublajlı Birinci Fragmanı ve Teaser Afişi Paylaşıldı

Türkçe dublajlı birinci fragmanı ve teaser afişi paylaşılan Transformers: Başlangıç (Transformers One), Optimus Prime ve Megatron’un anlatılmayan ilginç hikâyesini anlatıyor. Onlar daha çok düşman olarak bilinmektedirler, ancak bir zamanlar birbirlerine kardeş gibi bağlı olan ve Cybertron’un kaderini sonsuza dek değiştiren sıkı dostlardı. Tamamen bilgisayar animasyonlu ilk Transformers filmi olan Transformers: Başlangıç (Transformers One), Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry, Scarlett Johansson, Keegan Michael Key, Steve Buscemi, Laurence Fishburne ve Jon Hamm gibi ünlü ve sevilen yıldızların sesleriyle yer aldığı geniş bir oyuncu kadrosuna sahip bulunuyor.

  • Basın Bülteni
  • Türkçe dublajlı fragmanı izlemek için tıklayınız.
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Nehir Tuna’nın Altın Lale Ödüllü Filmi Yurt, 17 Mayıs’ta Sinemalarda

Nehir Tuna’nın dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapan ve geçen hafta İstanbul Film Festivali’nde En İyi Film seçilen filmi Yurt, 17 Mayıs’ta sinemalarda vizyona giriyor. Başka Sinema dağıtımıyla gösterime girecek film, 14 Mayıs Salı akşamı Nişantaşı Cinewam Nişantaşı City’s Sineması’nda ekip katılımıyla gösterilirken, diğer gösterimlerini 15 Mayıs Çarşamba günü Kadıköy Sineması’nda ve 18 Mayıs Cumartesi günü de Beyoğlu Atlas 1948 Sineması’nda yapacak. Yurt, lise hazırlık öğrencisi Ahmet’in ailesinin zoruyla gönderildiği tarikat yurdu ile gündüzleri tahsilini yapmaya gittiği devlet lisesi arasında sıkışıp kaldığı hayatını izliyor.

Engelsiz Filmler Festivali, Kısa Film Yarışması’nın Finalistleri ve Jüri Üyeleri Açıklandı

Engelsiz Filmler Festivali 2024 kapsamında yapılan, kısa film türünün gelişimine katkı sağlamak ve bu alandaki üretimi artırmak amacıyla düzenlenen Uluslararası Kısa Film Yarışması’nın finalistleri ve jüri üyeleri belli oldu. Festival’in 2021 yılında düzenlemeye başladığı yarışmada, bu yıl finale kalan filmler, Litvanyalı sinemacı ve Emilija Škarnulytė, Danimarka Film Eleştirmenleri Derneği Başkanı Nanna Frank Rasmussen, canlandırma sanatçısı ve Canlandıranlar Festivali’nin yönetmeni Berat İlk tarafından değerlendirilecek.

Engelsiz Filmler Festivali, Kısa Film Yarışması’nın Finalistleri ve Jüri Üyeleri Açıklandı yazısına devam et

An

Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun yönettiği ve Anıl Altınöz, Tuğba Dokuzlar, Zeynep Anıl, Felicia Sağnak, Latif Koru, Sevda Yeliz Nar ile Eray Yasin Işık’ın oynadığı An, 07 Haziran 2024’de Bir Film dağıtımıyla Storymagez tarafından vizyona çıkarıldı.
Zaman insanın algıladığı gibi sıralı değildir, an’lardan ibarettir. An’lar hep vardır ve var olacaktır. Doktor Çağrı, nöroloji uzmanıdır. Epilepsi hastalığını iyileştirmek için araştırıcı çalışmalar yapmak üzere bir şirketten fon alır. Araştırmalarında Epilepsi nöbeti esnasında hastalarının mekân odaklı zaman kırılması yaşadıklarını keşfeder. Elindeki fonu zamanın lineer akmadığını ispatlamak için kullanma amacındadır.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Fragman

3. Gece Habis

Anastasiia Budakva’nın yönettiği ve Tutkum Ertok, Ozan Özdemir, Elif Özce, Jale Ak ile Kaan Akkoç’un oynadığı 3. Gece Habis, 07 Haziran 2024’de CJ ENM dağıtımıyla Mert Yapım Medya tarafından vizyona çıkarıldı.
Defne ve ailesi depremden sonra İstanbul’a yerleşmişlerdir. Kısa bir süre sonra Defne için bir anda kâbus dolu günler başlar. Defne bu kâbusların arkasında ailesinden de şüphe eder ama elinde hiç bir bilgi yoktur. 1. ve 2. gece korku dolu geçer. 3. gecenin sabahında ise habis cinlerinin onun için geleceğini ve üzerindeki musallatı öğrenir. Ölüm kapıdan içeriye girmiştir; Defne için 3. gece cehennemdir.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Fragman
  • IMDb