Türkiye’de İlk: Beyazperde’de En Yeni Teknoloji, Lazer Projeksiyonlu Imax Teknolojisi Cınenova Sinemaları’nda

Türkiye’de sinema deneyimi 4K lazer projeksiyonlu yeni IMAX sinema salonları ile devrim yaşıyor. CineNOVA Sinemaları’nın kurucusu Muzaffer Yıldırım’ın yatırımıyla üstün lazer projeksiyon teknolojisi ile görsel ve işitsel anlamda alışılmışın dışında bir deneyime imza atan IMAX teknolojisi, Marmara Forum ve Ankara Gordion’da izleyici ile buluşuyor. Avrupa IMAX salonlarında en çok hasılat elde edilen ülkeler arasında ilk onda yer alan Türkiye, yeni IMAX with laser teknolojisiyle eşsiz bir sinematik deneyim sunmaya hazırlanıyor. IMAX’in en gelişmiş teknolojik yatırımının gelmesiyle birlikte Türkiye’nin sinema sektöründe büyüme potansiyeli de artıyor.

Türkiye’de İlk: Beyazperde’de En Yeni Teknoloji, Lazer Projeksiyonlu Imax Teknolojisi Cınenova Sinemaları’nda yazısına devam et

Joker: İkili Delilik, Türkiye’deki İlk IMAX Ön Gösterimini Paribu Cineverse Akasya’da Gerçekleştirdi

Sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden “Joker” karakteri, şimdi yepyeni bir hikâyeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 04 Ekim’de vizyona girecek, psikolojik gerilim ve dramı ustalıkla harmanlayan Joker: İkili Delilik filmi, vizyon öncesi Paribu Cineverse Akasya’da Türkiye’deki ilk IMAX ön gösterimini gerçekleştirdi. Filmin 01 Ekim Salı günü gerçekleşen IMAX ön gösterimi izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ön gösterime Enes Batur, Nursena Yılmaz, Ayşenur Yılmaz, Canberk Gültekin gibi influencer dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Joker: İkili Delilik, Türkiye’deki İlk IMAX Ön Gösterimini Paribu Cineverse Akasya’da Gerçekleştirdi yazısına devam et