Keçigiller 24 Mayıs’ta Sinemalarda

Farzad Dalvand ve Kianoush Dalvand’ın yönetmenliğini üstlendiği Keçigiller, 24 Mayıs’ta beyazperde de yerini almaya hazırlanıyor. Film, üç genç keçinin toplumlarında bir ateşkesi korumak için cesurca giriştikleri macera dolu bir yolculuğu konu alıyor. Bu heyecan verici serüvende genç keçiler, zorlukları birlikte aşarken dostluklarını da pekiştiriyor. Bir zamanlar barış içinde yaşayan ve eski bir ateşkesin gölgesinde huzurlu bir şekilde bir arada olan hayvanların yaşadığı güzel bir ormanı konu alan Keçigiller, izleyicilere unutulmaz bir macera sunarken büyülü bir dünyanın da kapılarını açıyor. Kocaman bir dostluk hikâyesi Keçigiller, 24 Mayıs’ta sinemalarda.

Süper Maymun Shimmy

Dick Zondag ile Ralph Zondag’ın yönettiği ve Subhuti’in seslendirdiği Süper Maymun Shimmy (Shimmy: The First Monkey King), 14 Haziran 2024’de CJ ENM dağıtımıyla Siyah Beyaz Movie tarafından vizyona çıkarıldı.
Süper güçlere sahip bir maymunun hikâyesi. Shimmy, süper kahraman güçlerini yeni keşfeden bir maymundur. Olağanüstü yeteneklerini nasıl kontrol edeceğini öğrenmeye çalışan Shimmy, dünyayı ele geçirmeye çalışan kötü güçlerin amaçlarına ulaşmasını engellemekle görevlendirilir. Bu zorlu görev için bir “maymun kral”a dönüşen Shimmy, kendisini çok zorlu bir mücadelenin içerisinde bulur.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Facebook
  • Fragman
  • IMDb

Sayara: İntikam Meleği

Can Evrenol’un yönettiği ve Duygu Kocabıyık, Emre Kızılırmak ile Özgül Koşar’ın oynadığı Sayara: İntikam Meleği, 21 Haziran 2024’de A90 Pictures dağıtımıyla İnter Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Göçmen Sayara, İstanbul’da bir spor salonunda çalışmaktadır. Ablası Yonca, yasak ilişkide bulunduğu spor salonu sahibi Barış ve 3 arkadaşı tarafından tecavüze uğrayıp öldürülür. Barış ve arkadaşları tutuksuz yargılanmak üzere salıverilirler. Ancak Sayara’nın babası Sovyet Sambo şampiyonlarından Şamil Bazarov’dur, Sayara’yı yakın dövüş konusunda ajan gibi eğitmiştir. Sayara o gece kendi adaletini gerçekleştirmek üzere and içer.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Trailer: 1 / 2
  • IMDb

Sayara: İntikam Meleği yazısına devam et

Anneler Gününde Kadına Şiddete Hayır

17 Mayıs’da vizyona girecek Yeter Artık filminin yönetmeni Murat Kuşçu önderliğinde film ekibi Şişli Camii yanındaki parkta “Kadına şiddete hayır” dediler. 11 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle, kadına şiddeti anlatan filmleri öncesi küçük bir miting yaptılar. Filmin oyuncu ve çalışanları Çorum’da çekimleri tamamlanan filmlerinden gişede çok umutlular. Yönetmeni Murat Kuşçu, gişe hasılatından bir kısmının kadın sığınma evlerine bağışlanacağını söyledi.

Anneler Gününde Kadına Şiddete Hayır yazısına devam et