10. Kayseri Altın Çınar Film Festivali

10. Kayseri Altın Çınar Film Festivali, 05 – 07 Aralık 2022 tarihleri arasında söyleşiler, atölyeler ve film gösterimleri gibi çeşitli etkinlikler ile Form Kayseri Sineması ve Erciyes Üniversitesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu’nda gerçeklestiriliyor. 10. Kayseri Film Festivali kapsamında yapılacak olan Belgesel Film Yarışması jürisinde Ertuğrul Karslıoğlu, Su Yücel, Abdurrahman Öner, Nuray Kayacan, Zeynep Gülru Keçeciler ve Kısa Film Yarışması jürisinde ise Fırat Sayıcı, Seyid Çolak, Meryem Yavuz, Elvan Dişli, Güven Adıgüzel gibi isimler var.

10. Kayseri Altın Çınar Film Festivali yazısına devam et

33. Ankara Film Festivali Başladı

33. Ankara Film Festivali, dün gece MEB Şura Salonu’nda düzenlenen görkemli açılış töreni ile başladı. Sunuculuğunu Ünsal Ünlü’nün gerçekleştirdiği, festival destekçilerine teşekkür plaketlerinin takdimi ile başlayan açılış töreninde, Onur Ödülleri ve Vakıf Özel Ödülleri de sahiplerine verildi. Açılış töreni, Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin sanatçıları Soprano Görkem Ezgi Yıldırım, Piyanist Melahat İsmayilova ve Çellist Onur Şenler’in verdiği Zülfü Livaneli Şarkıları Konseri ile sona erdi.

  • Basın Bülteni
  • Açılış Töreninden Görüntüler
  • Festival hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

33. Ankara Film Festivali Başladı yazısına devam et

Yunus Çocuk

Mohammed Kheirandish’nin yönettiği ve Burak Sergen, Esra Bilgiç, Yetkin Dikinciler ile Altan Alkan’ın seslendirdiği animasyon film Yunus Çocuk (Dolphin Boy), 02 Aralık 2022’de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Sky Frame Studio – Agah Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Okyanus altında balıklarla büyüyen bir bebek. Kendisinin insan olduğunu hiç fark etmedi. Çünkü onu bulan Nana kendi yavrusu gibi baktı. Ama Yunus Çocuk oraya ait değildi. Bunu anladığında gerçeğin peşine düştü. İşte o zaman Yunus Çocuk’u okyanusun derinliklerinde istemeyen ahtapotun eline büyük bir koz geçti ve onu balık olmadığı için karaya göndermeye karar verdi.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Instagram
  • Fragman
  • IMDb

Yunus Çocuk yazısına devam et