Gişe Lideri, Kesişme: İyi ki Varsın Eren’e İstanbul’da Özel Gösterim

Vizyona girdiği ilk iki haftada gişe rekoru kıran ve büyük bir başarıya imza atan TRT ortak yapımı Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi için 21 Ocak Cuma akşamı bir özel gösterim düzenleniyor. Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun İstanbul Airport AVM’de üyeleri için düzenleyeceği bu özel gösterime, Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu ile filmin başrol oyuncuları Rahman Beşel (Eren Bülbül), Alayça Öztürk (Cemile Gedik), Mutlunur Lafçı (Ayşe Bülbül) katılacak.

Maric

Ebru Delibaş’ın yönettiği ve Bülent Çelik, Duygu Yıldırım, Erdem Delibaş ile Mirac Kaya’nın oynadığı Maric, 23 Aralık 2022′de CJ ENM dağıtımıyla Queen Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Gizem aranjör genç bir kadındır, Serdar ise oyunculuk yapmaktadır. Evlilikleri 5. yılına yaklaşan çiftin çocukları olmamaktadır. Serdar’ın tuhaf davranışlar sergilediğini fark eden Gizem ufak bir tatil ayarlar. Ancak gittikleri yerde Serdar’ın bu tuhaf davranışlar gittikçe artar. Çare arayan çift kendilerini kimsenin yaşamadığı, ıssız Lübbey köyünde bulur. Burada suçlulara ceza vermeyi görev edinmiş cin kabilesi Maric ile karşı karşıya kalırlar.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Fragman
  • IMDb

Maric yazısına devam et

Korkut Akın Yazıyor: Çirkin Kral Dense de… Karanlıktaki Işık: Yılmaz Güney

Büyük boy, gerçekten kalın ve iyi kağıda basılmış “Karanlıktaki Işık Yılmaz Güney” sadece sinemacıların değil, sinemanın bir iletişim aracı olduğunun bilincinde olan herkesin sayfaları arasında kaybolacağı bir kitap. Tahir Yüksel, ilk kez kapısından girdiği sinemada, göründüğünde muhakkak alkışlanan Yılmaz Güney’i görmüş ve tutkuyla bağlanmış. Bu, öyle böyle bir tutku değil, öyle böyle geçmiyor, istedikçe istiyor ve … Devamı… »

Cem Davran’dan Nostaljik Bir Serüven: Palyaço’nun Günlüğü Raflarda

Aileden kültür-sanat emekçisi, sahnelerde büyüyen Cem Davran, on altı yaşında “özel yetenek” maddesiyle girdiği tiyatro sahnelerinde kırk beş yılı geride bıraktı. İnkilap Yayınevi’nden çıkan Palyaço’nun Günlüğü kitabı ile yarım asıra yaklaşan sahne deneyiminden tadımlık kesitler sunan Cem Davran; çocukluğunu, cumbalı evleri, çok sesli kültür ve hoşgörüyle mayalanan komşuluk ilişkilerinden oluşan, kadim şehir İstanbul’un eski Beyoğlu’sunu kendine has üslûbuyla anlatıyor. Sevilen sanatçı, on beş yaşından beri tuttuğu günlüklerin ismini taşıyan ilk kitabı Palyaço’nun Günlüğü’nde hayat serüveninden anıları, öyküleri ve tanıklıklarını sıcacık üslubuyla paylaşıyor.

Şöhretler Okulu Filminin Galası Yapıldı

Başrollerinde Ediz Hun, Berna Üçkaleler, Nisa Sofiya Aksongur, Revna Çolak, Doruk Yılmaz, Ada Şahin, Beren Şenol, Baran Tuğra Genç, Çınar Yükçeker, Metehan Parıltı ve Cemre Demircan gibi oyuncuların yer aldığı aile ve çocuk filmi Şöhretler Okulu’nun galası 18 Ocak Pazartesi günü Üsküdar Cinens Nev Çarşı Sineması’nda gerçekleşti. Filmin galasına, yönetmen ve oyuncuların yanı sıra, cemiyet hayatından da ünlü isimler katıldı.

  • Basın Bülteni
  • Galadan görüntüler için tıklayınız.
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Şöhretler Okulu Filminin Galası Yapıldı yazısına devam et

5 Oscarlı Aşk Klasiği Doktor Jivago, 13 Şubat’ta Kundura Sinema’da

Beykoz Kundura’nın etkileyici mimarisiyle sıradışı bir izleme deneyimi sunan sinema salonu Kundura Sinema, yılın ilk gösterimini beyazperdenin unutulmaz aşk filmlerinden Doktor Jivago (Doctor Zhivago) ile yapıyor. David Lean’in yönettiği klasik 13 Şubat Pazar günü seyirciyle buluşuyor. Rus edebiyatının büyük şairi Boris Pasternak’ın romanından uyarlanan film, Oscarlı görüntüleri, kostüm tasarımı ve sanat yönetimi ve Maurice Jarre imzalı müzikleriyle de sinemanın başyapıtları arasında sayılıyor.