3. Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali’nde Türkiye Prömiyerli ve Ödüllü Filmlerin Biletleri Satışa Çıktı

T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle ve katkılarıyla düzenlenen, 3. Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali, Uluslararası Bilim ve Sanat Yaratıcıları Derneği’nin organizasyonuyla 30 Eylül – 04 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin kısa metraj film, uzun metraj film, yabancı uzun metraj film ve özel gösterim filmlerinin biletleri satışa sunuldu. Kia’nın sponsorluğunda ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin verdiği destekle düzenlenecek festival gösterimleri Mecidiyeköy Biletinial Torun Center Sineması’nda gerçekleştirilecek. Festival biletleri biletinial.com web sitesi üzerinden satışa sunulacak.

3. Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali’nde Türkiye Prömiyerli ve Ödüllü Filmlerin Biletleri Satışa Çıktı yazısına devam et

Azrail

E. L. Katz’ın yönettiği ve Samara Weaving, Nathan Stewart Jarret, Vic Carmen Sonne ile Vincent Willestrand’ın oynadığı Azrail (Azrael), 27 Eylül 2024’de TME Films dağıtımıyla TME Films tarafından vizyona çıkarılıyor.
Azrail (Azrael), tutsaklığından kurtulmaya çalışan bir kadının hikâyesini konu ediyor. Artık kimsenin konuşmadığı bir dünyada, kadınların liderliğindeki özel bir topluluk, hapisten kaçan Azrail adında genç bir kadının izini sürmektedir. Azrail peşindeki topluluk tarafından yakalandığında, vahşi doğada geçmişin kadim bir kötülüğüne kurban edilmeden hayatta kalmak için savaşmak zorundadır.

  • Basın Bülteni
  • Fragman
  • IMDb

Azrail yazısına devam et

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Başlıyor

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin açılış töreni bu akşam saat 20:00’de Merkez Park’ta başlayacak. Gecede, Yaşam Boyu Başarı Ödülü ile Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini bulacak. Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün bu yılki sahibi, sinemaya getirdiği yenilikçi bakış ve sanatsal cesareti nedeniyle Polonyalı usta yönetmen Jerzy Skolimowski’nin olacak. Sinemamıza verdikleri emek adına sunulan Onur Ödülleri ise Demet Akbağ ve Uğur Polat’a verilecek.

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Başlıyor yazısına devam et