Garfield Yaratıcısından Dikkat Çeken Açıklamalar: Kediler Tıpkı Bizim Gibi Tembel, Bencil ve Aç

Dünya çapında ünlü, Pazartesileri sevmeyen ama lazanyayı seven, tembel, şişman ve alaycı ev kedisi Garfield, yeni maceralarıyla beyazperdede sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Vizyon öncesi Garfield filmi hakkında açıklamalarda bulunan Garfield’in yaratıcısı Davis ve filmin yapım ekibi, bu tembel ve alaycı kedinin nasıl ortaya çıktığını ve yeni filmde seyirciyi nelerin beklediğini anlattı.

Sayara Filmi Uluslararası Prömiyerini Cannes’da Yaptı

Türünün nadir örneklerinden biri olan Türk filmi Sayara, Cannes Film Festivali’nde gösterildi. Yönetmen ve senaristliğini Can Evrenol’un üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Emre Kızılırmak, Duygu Kocabıyık ve Özgül Koşar yer alıyor. Sayara’nın Cannes Film Festivali’ndeki gösterimi 18 Mayıs Cumartesi akşamı Cinema Olympia 3’te gerçekleştirildi. Inter Medya ekibi ve yönetmen – senarist Can Evrenol’un da katılımıyla gerçekleşen gösterime izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

Eclipse Filmine Öğretmen ve Öğrencilere Film Davetiyesi ve Patlamış Mısır Team Paribu’dan

Türkiye’nin spor tarihinde unutulmaz bir dönemi anlatan ve milli cimnastikçilerin pandemi dönemindeki mücadelesini beyazperdeye taşıyan Eclipse filmi Türkiye’de 29 şehirde vizyona girdi. İpek Kent ve Efe Öztezdoğan’ın yönettiği filmde, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Adem Asil, Nazlı Savranbaşı ve Ahmet Önder başrolde oynuyor. Team Paribu, bu özel filmi herkesle buluşturmak için özel bir kampanya başlattı. Team Paribu, Paribu Cineverse gişelerinde kimliğini gösteren tüm öğretmen ve öğrencilere filmin davetiyesiyle birlikte orta boy patlamış mısır hediye ediyor. Diğer izleyiciler içinse bilet fiyatları 50 lira olarak belirlendi. Eclipse, 17 – 24 Mayıs 2024  tarihleri arasında Paribu Cineverse Sinemaları’nda gösterimde.

  • Basın Bülteni
  • Kampanya Filmi
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Exhuma

Jang Jae Hyun’un yönettiği ve Choi Min Sik, Kim Go Eun, Yoo Hai Jin ile Lee Do Hyun’un oynadığı Exhuma, 31 Mayıs 2024’de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla CGV Mars Dağıtım tarafından vizyona çıkarıldı.
Exhuma, paranormal birtakım olaylarla çevrili olan varlıklı bir ailenin, çocuklarını kurtarmak için yükselen genç Şaman ikilisi Hwa Rim ve Bong Gil’den yardım alması sonrası gelişen olayları konu ediniyor. Zengin bir aile tarafından işe alınan ünlü bir Şaman ve onun koruyucusu, doğaüstü bir hastalığın nedenini araştırmaya başlarlar. Bu hastalığın kökenini kutsal topraklarda bulunan uzun zamandır gizli bir aile mezarına kadar izlerler.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman
  • IMDb
  • Ferhan Baran Yazıyor

Exhuma yazısına devam et