Erkan Yolaç’ı Kaybettik

Televizyonlarda yayınlanan “Evet – Hayır” yarışmasıyla tanınan ünlü sunucu ve oyuncu Erkan Yolaç, 16 Mayıs 2024 Perşembe günü hayatını kaybetti. İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi’nden 1959 yılında mezun olan Erkan Yolaç, Lekeli Kadın, Meyhaneci: Can Düşmanı, Muhteşem Serseri, Yılların Ardından ve Sevda Yolu adlı sinema filmlerinde de rol aldı. Yolaç’ın cenazesi, 19 Mayıs 2024 Pazar günü Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazını müteakip Sarıyer Zekeriyaköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Merhuma tanrıdan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

Dünya Malı: Eksi Bir Filminin Özel Gösterimi Gerçekleştirildi

17 Mayıs 2024 Cuma günü vizyona girecek olan Dünya Malı: Eksi Bir filminin özel gösterimi 16 Mayıs 2024 Perşembe günü Mecidiyeköy Biletinial Torun Center Sineması’nda gerçekleştirildi. Gösterime oyuncular Serhat Özcan, Asena Tuğal, Turgay Tanülkü, Erkan Köse, Tolga Canbeyli ile film şarkısını hazırlayan Hande Yener katıldı. 3 filmlik seriden oluşan, macera ve komedi konulu Dünya Malı: Eksi Bir’in yapımcılığını Erman Biçer, Uygur Akkaya, Erkan Biçer üstlendi.

Tolga Canbeyli – Uygur Akkaya – Hande Yener –
Serhat Özcan – Asena Tuğal – Erkan Kös

Serhat Özcan – Turgay Tanülkü –
Uygur Akkaya – Asena Tuğal – Erman Biçer

Sekiz1

Vural Eyikan’ın yönettiği ve Enes Kurt, Sinan Çelik, Cihan Dönmez ile Simge Bozbıyık’ın oynadığı Sekiz1, 14 Haziran 2024’de Özen Film dağıtımıyla EMN Yapım – Himer Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Davut’un dolduruşuyla saf değiştiren Erkan, kardeşi olarak bildiği Barış’ı tuzağa düşürür. Barış bu tuzaktan ağır yaralı halde kurtarılır, uzun bir iyileşme süreci sonrası biraz da güvendiği kişilerden yediği kazığın da psikolojik bunalımıyla elini ayağını her şeyden çekerek Volkan ve Fırat ile oto galericilik yapmaya başlar. Bu süreçte Çetin ve yakın dostu Hasan mahallede nüfuzunu arttırırken Davut ile Erkan ise kirli işlerine devam etmektedir.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Instagram
  • Fragman
  • IMDb

Sekiz1 yazısına devam et

Mahzen (Yönetmen: Alberto Corredor)

Alberto Corredor’un yönettiği ve Freya Allan, Jeremy Irvine, Ruby Barker ile Peter Mullan’ın oynadığı Mahzen (Baghead), 14 Haziran 2024’de Bİr Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Iris, ölen babasından kendisine köhne bir barın miras kaldığını öğrenir. Barı aldığında mahzeninde yaşayan ve ölülerin şeklini alabilen “Çuval Kafa” isimli yaratıkla ilgilenmek zorunda kalır. 2 bin sterlin ödeyen, kısa bir an ölen sevdiklerini görebilmektedir. Iris yaratığın güçlerinden faydalanarak para kazanmak ister. İlk müşterisi karısını kaybetmiş olan Neil olur ancak işler çığırından çıkar. Yaratık onları yok etmeden Iris onu yok etmek zorundadır.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman: 1 / 2 / 3
  • IMDb

Ammon Filmi İlk Fragmanını Yayınladı

2024 sinema sezonunun merakla beklenen korku filmi Ammon’un fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Celal Demirtaş’ın üstlendiği film, oyuncuların makyaj ve kostüm tasarımlarıyla seyirciyi büyülemeye geliyor. Kâbuslarla boğuşan Müzik Akademisi öğrencisi Erhan’ın yıllar önce yapılan büyüler yüzünden cinlerle yaşadığı esrarengiz olaylar. Erhan, arkadaşları Ayaz ve Ayça ile kâbuslarını merak edip araştırmalara başlar. Öteki alemde Öfke Şeytanları olarak bilinen Ammon Cinleri, Erhan, Ayaz ve Ayça’ya musallat olur ve alıkoyar. Yapımını Zeki Sincar Prodüksiyon ve Meda Film Yapım’ın üstlendiği Ammon, 24 Mayıs Cuma günü gösterimde.

Kötü Oyuncu

Jorge Cuchi’nin yönettiği ve Alfonso Dosal, Fiona Palomo, Gerardo Trejoluna, Juan Pablo de Santiago, Karla Coronado, Ana Karina Guevara ile Monica Jimenez’in oynadığı Kötü Oyuncu (Bad Actor), 14 Haziran 2024’de Başka Sinema dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Film çekimi sırasında bir tecavüz iddiasının oluşmasıyla yaşananlar. Bir film çekimi sırasında Sandra Navarro, rol arkadaşı Daniel Zavala’nın kendisine tecavüz ettiğini iddia eder. Daniel ise hakkındaki iddiaları kabul etmez ve suçsuz olduğunu söyler. Sandra dava açmaya karar verirken, yapımcılar olayın duyulup büyük bir skandala dönüşmesini engellemek için çabalar.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Fragman
  • IMDb

Kötü Oyuncu yazısına devam et

Macera Severlere Müjde, Sihirli Ormana Yolculuk 07 Haziran’da Vizyonda

Macera filmi tutkunlarının merakla beklediği Sihirli Ormana Yolculuk filminin vizyon tarihi 07 Haziran 2024 olarak duyuruldu. Filmin uygulayıcı yapımcısı Taner Günay film hakkında konuştu. Sihirli Ormana Yolculuk, Alex ve Maria üzerinden dostluğun önemini vurgularken, mesaja eşlik eden harika bir eğlence sunuyor. Bol tuzaklı, şaşırtmalı bir film olan Sihirli Ormana Yolculuk, yetişkinlere de keyifli anlar yaşatacak.

Korkut Akın Yazıyor: Kan Gölünde… Becky’nin Gazabı

Devlet terörü, bizde olduğu gibi dünyanın her devletinde sürdürülüyor. Gerçi onlarda aşağılanıyor, ama bizde kahraman oluyor o teröristler. Devlet, kendi varlığına karşı olan her oluşumu yok etmeyi görev bilir; en çok da egemenliğin halkın büyük çoğunluğunun eline geçmesini isteyenlere karşı acımasızdır. Diğerlerini ise olası itirazları baştan engellemek ve toplumda “bak, bizim devletimiz adildir” dedirtmek amacıyla göz boyamak için … Devamı… »

Wicked Filminin Türkçe Alt Yazılı Yeni Fragmanı ve Afişi Paylaşıldı

Bir müzikal uyarlaması olan Wicked filminin Türkçe alt yazılı yeni fragmanı ve afişi internet ortamında paylaşıldı. Yirmi yıldır sahnelerin en sevilen ve en uzun soluklu müzikallerinden biri olarak bilinen Wicked, beklenen yolculuğunu muhteşem bir sinema olayı olarak gerçekleştiriyor. Oz cadılarının muhteşem hikâyesinde, Emmy, Grammy ve Tony ödüllü güçlü oyuncu Cynthia Erivo, sıradışı yeşil teni nedeniyle yanlış anlaşılan ve gerçek gücünü henüz keşfetmemiş genç kadın Elphaba rolünde; Grammy ödüllü, albümü iki milyondan fazla satan küresel süper star Ariana Grande ise ayrıcalık ve hırsla bezenmiş, gerçek kalbini henüz keşfetmemiş popüler bir genç kadın olan Glinda rolünde yer alıyor.

  • Basın Bülteni
  • Yeni Fragmanı izlemek için tıklayınız.
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Sadi Bey’in Sinemaları

Sadi Bey’in Sinemaları köşesine yeni eklenen sinemaları:
The Stanford Theatre, 221 University Avenue, Palo Alto, California, USA;
Etibank Parkı Sineması, Mustafakemalpaşa, Bursa;
Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi Sineması, Mustafakemalpaşa, Bursa;
Tayyare Sineması, Kordon, İzmir;
Cine Avenida, La Habana, Cuba;
Glen Sineması, Watkins Glen, New York, USA;
Regal Cinemas, 247 W 42nd St, New York, NY 10036, USA;