Wicked Filminin Türkçe Alt Yazılı Birinci Fragmanı Paylaşıldı

Türkçe altyazılı birinci fragmanı yayınlanan Wicked filmi aynı isimli müzikalden uyarlandı. Oz cadılarının muhteşem hikâyesini anlatan Wicked’da, Cynthia Erivo, sıradışı yeşil teni nedeniyle yanlış anlaşılan ve gerçek gücünü henüz keşfetmemiş genç bir kadın olan Elphaba rolünde, küresel süperstar Ariana Grande ise ayrıcalık ve hırsla bezenmiş Glinda rolünde beyazperdeye geliyor.

  • Basın Bülteni
  • Fragmanı izlemek için tıklayınız.
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Epik Serinin Son Filmi Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık’tan Yeni Fragman Yayınlandı

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık filminin yeni fragmanı tüm dünya ile paylaşıldı. 10 Mayıs’ta vizyona girecek filmde seyirciler sadece maymunlar ile insanlar arasındaki mücadeleyi değil, maymunlar arasındaki savaşa da tanıklık edecekler. Wes Ball’un yönettiği film, Sezar’ın saltanatının birkaç nesil sonrasında geçen ve maymunların hakim tür olduğu, insanların ise gölgelerde yaşamaya itildiği evrensel, seriye yeni bir soluk getiriyor. Yeni maymun lideri, imparatorluğu kurarken genç bir maymun, geçmişteki bildiklerini sorgulayacağı zorlu bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculuk, onun maymunlar ve insanların geleceğini tanımlayacak seçimler yapmasını sağlıyor.

  • Basın Bülteni
  • Yeni fragmanı izlemek için tıklayınız: 1 / 2
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Tarot Filminin Fragmanı Yayınlandı

Bir grup arkadaşın, Tarot falı okumalarının kutsal kuralı, başkasının desteğini asla kullanma kuralını çiğnemeleriyle gelişen olayları konu alan Tarot filminin fragmanı yayınlandı. Bilmeyerek lanetli kartlarda hapsolmuş tarif edilemez bir kötülüğü serbest bırakan arkadaşlar, birer birer kendi kaderleriyle yüzleşirler ve Tarot okumalarında önceden belirlenen gelecekten kaçmak için ölüme karşı bir yarışa girerler. Gerilim dolu sahneleriyle korku filmi severlerin izlemekten büyük keyif alacağı filmde, Harriet Slater, Adain Bradley ve Avantika gibi genç oyuncular yer alıyor. Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, Tarot 10 Mayıs’ta vizyonda olacak.

  • Basın Bülteni
  • Fragmanı izlemek için tıklayınız.
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Kubilay Aka Türk Futboluna Damgasını Vuran Efsane Kaptan Galip Kulaksızoğlu ile Beyazperdede

Bu hafta, 16 Şubat’ta vizyona girecek olan, sezonun merakla beklenen yapımı Zaferin Rengi filminde yeni neslin sevilen yıldız oyuncularından Kubilay Aka, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i (Galip Kulaksızoğlu) canlandırıyor. Aka, canlandırdığı Galip Bey karakterine layıkıyla hayat verebilmek için her hafta statta futbol oynayarak deşarj olduğunu dile getirdi.