Neşeli Hayat’ın Afişi Seçiliyor: Senin Noel Baban Hangisi?

Yılmaz Erdoğan’ın 4 yıl aradan sonra yazdığı, yönettiği ve başrolünü üstlendiği, Neşeli Hayat’ın afişine seyirci karar verecek. Filmin www.neselihayat.com adresindeki sitesinde yer alan afişlerden biri seyircinin oylarıyla filmin resmi afişi olarak seçilecek. Oy kullananlar, siteye bıraktıkları mail adresleri ile de hem bu oylamanın sonucundan ve filme dair özel haberlerden haberdar olacaklar hem de içlerinden 10 kişi filmin galasına katılma hakkı kazanacak. Talihli seyirciler filmin galasına katılıp, Neşeli Hayat’ı vizyona girmeden birkaç gün önce üstelik oyuncularla birlikte izleyecek ve onlarla tanışma fırsatı elde edecekler. BKM Film yapımı Neşeli Hayat, 27 Kasım 2009 tarihinde seyirciyle buluşacak.

  • Basın Bülteni
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • “Neşeli Hayat’ın Afişi Seçiliyor: Senin Noel Baban Hangisi?” üzerine 3 yorum

    1. Bir Allah’ın kulu da çıksın, Nasreddin Hoca’yı konu alan bir film yapsın!

    2. Metin Yıldız yok bu filmde. Büyük eksiklik, büyük hayal kırıklığı, büyük yanlış, %50 daha az izlenir. 🙁 BKM oyuncuları harikasınız. Eksik olmayın. Çok yaşayın ki ömrümüz uzasın, süpersiniz.

    3. 10 numaralı afiş bence on numara. 🙂 Filme en uygunu budur. Bu arada Metin Yıldız da varmış kadroda. Gözden kaçacak bir adam değil ama hayret görmemişim. Seviyorum seni Metin Yıldız.

    Yorumlar kapalı.