Korkut Akın Yazıyor: Kulübeye Tıklat: Dar Alanda Gerilim

Night Shyamalan deyince gerilim geliyor insanın aklına; hem de doruğu. Öylesine güçlü bir yönetmen Shyamalan. Bu kez geleceği belirleyecek üç kişilik “aile”nin aralarından birini “kurban” vermeleri talebiyle gelen tebliğcilerin yaşattığı korkuyu ve merakı anlatıyor. Küçük bir salonda, dar bir alanda hem insan psikolojisini aktarıyor hem karşısındakini sorgulamayı. Oyuncuların da başarısını unutmamalı… Küçük Wen’in (Kristen Cui) iki … Devamı… »

1939 Yılının Los Angeles’ında Geçen Gizemli Bir Dedektiflik Hikâyesi: Marlowe, 03 Mart’ta Vizyonda

Bahtsız ve yalnız bir özel dedektif olan Philip Marlowe’un genç bir kadının ondan eski sevgilisini bulmasını istemesiyle başlayan gizemli hikâye, Marlowe, 03 Mart 2023 Cuma günü sinemalarda gösterime giriyor. 1939 yılının Los Angeles’ında geçen film, seyirciyi Hollywood’un gelişmekte olan sinema sektörünün skandallarla çalkalanan ve hiç tekin olmayan tarafıyla tanıştırıyor. İrlandalı aktör Liam Neeson’ın dedektif Marlowe’u canlandırdığı filmin başrollerini Diane Kruger ve Jessica Lange paylaşıyor. 1939 yılında Los Angeles’ta geçen film, işleri kesat giden özel dedektif olan Philip Marlowe’un yeni bir iş almasıyla değişen hayatını konu alıyor.

Güven Bana’nın Kahkaha Garantili Fragmanı Sağlam Bir Komedi Filmini Müjdeliyor

Mizahın usta ismi Selçuk Aydemir’in hem senaryosunu yazıp hem yönettiği Güven Bana filmi gösterime girmeden önce fragmanı ile tüm ilgiyi üzerine topladı. “Bir varmış bir yokmuş, İstanbul’un cazibe merkezi olmayan bir semtinde iki kardeş masal tadında bir macera yaşamak üzereymiş” sözleriyle başlayan fragman eğlence dolu sahneleriyle seyircinin kahkahaya doyacağının habercisi oldu. Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Zihni Göktay, Tuncay Beyazıt gibi usta oyuncuların kadrosunda yer aldığı Güven Bana filminin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz ilgi çekmeye başladı.

  • Basın Bülteni
  • Fragmanı izlemek için tıklayınız.
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

Murat Yıldırım, Nefes: Yer Eksi İki Filminde Çok Farklı Bir Rolle Geliyor

Sarsıcı hikâyesiyle sezonun iddialı projelerinden biri olan TRT ortak yapımı Nefes: Yer Eksi İki filmi 17 Şubat’ta seyirci karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun yaptığı, senaryosu Hakan Evrensel’in romanından yine yazar tarafından sinemaya uyarlanan film, 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçiyor. TRT ortak yapımı olan filmin başrol oyuncularından Murat Yıldırım, hayat verdiği Tayfun Yüzbaşı karakteriyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor.