Süleyman Şatır’ı Kaybettik

Sinema basınının sevilen yazarlarından, sinemam.net web sitesi editörü Süleyman Şatır 03 Ekim 2010 Pazar günü sabaha karşı kalp krizi geçirerek hayata veda etti.
27 Nisan 1952 doğumlu Süleyman Şatır’ın cenazesi, 04 Ekim 2010 Pazartesi günü Fatih Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Merhuma tanrıdan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

  • Süleyman Şatır fotoğrafları için tıklayınız.
  • “Süleyman Şatır’ı Kaybettik” üzerine 6 yorum

    1. Değerli meslektaşımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine de baş sağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun. Gerçekten iyi kalpli ve hoş bir insandı.

    2. Çok az tanıyordum. Ama sinemayı ne denli sevdiğini yıllar öncesinden hatırlıyorum. Allah rahmet eylesin…

    3. Basından en değerli dostumu kaybetmenin acısını yaşıyorum. Süleyman Bey beyaz kanatlı bir melek gibiydi… Ondan geriye sadece sitesi kaldı. sinemam.net olamam belki ama sinemasalyolculuk.com adına onun izinden gitmeye çalışacağım. Ruhu şad olsun. Ailesine sabır diliyorum.

    4. Tanışma fırsatı olmamıştı kendisiyle ama basın gösterimlerinden güleryüzüne oldukça aşinayım. Üç beş kişiyiz toplasanız ama birbirimizi bile tanımıyoruz işte. Böyle durumlarda SİYAD üyesi olmasa da, derneğimiz sessiz kalmamalı kanımca. Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır ve güç versin.

    5. Kendisiyle tanışmıştık. Güler yüzlü, sakin ve çok pozitif bir insan olarak hatılayacağız onu. Allah rehmet eylesin! Ailesine sabırlar diliyoruz. Büyükasar ailesi.

    6. Kibarlığı ve güleryüzlülüğüyle tanıdığım değerli abimize, Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine de baş sağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

    Yorumlar kapalı.