Yeşim Ceren Bozoğlu, 0 Milyona Kitap Kampanyası Başlattı

Güzel oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, 15 gün önce kitap kampanyası başlattı. Bir sosyal paylaşım sitesinde (facebook) başlatılan kampanya 0 Milyona Kitap adını taşıyor. Kitap fazlası olanların ve kitaba ihtiyacı olanların kitap değiş tokuşu yapabildiği 0 Milyona Kitap sayfası kısa sürede 10.000 kişiye yaklaştı. Kampanyada ilköğretim, lise, hatta üniversite gibi okullar da bulunuyor ancak sadece onlar hedeflenmiyor. Romanlardan, tiyatro ve sinema kitaplarına, yabancı dilde kitaplardan, çocuk kitaplarına, bilim, internet, teknoloji kitaplarından mesleki kitaplara kadar geniş bir yelpazede kitap değiş tokuşu sağlayan kampanyaya herkes katılabiliyor.

  • Basın Bülteni
  • facebook Sayfası
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Yeşim Ceren Bozoğlu

  • “Yeşim Ceren Bozoğlu, 0 Milyona Kitap Kampanyası Başlattı” üzerine 3 yorum

    1. Merhaba Ceren Hanım. Kampanyanızı duydum, çok sevindim. Ben resim öğretmeniyim. Balıkesir’in Bigadiç ilçesine bağlı İlyaslar Köyü’nde öğretmenim. Öğrencilerimizin okumaları için kitaba ihtiyacımız var. Bize de gönderirseniz çok sevinirim. Köydeki öğrenciler çok sevinecekler. Biz de sizin için ebru resmi yaparız isterseniz. Cevabınızı bekliyorum. Hoşçakalın.

    2. Merhaba Ceren Hanım. Öncelikle duyarlılığınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ülkenin sizin gibi öncü insanlara ihtiyacı var. Ben Elazığ, Aksaray Mahallesi, Şehit Öğretmen Rüstem Şen İlk Öğretim Okulu’nda rehber öğretmen olarak göreve başladım. Okulumda çocukların her alanda faydalanabileceği bir kütüphane oluşturmak istiyorum. Buradan sizin aracılığınızla tüm kitapseverlerden destek bekliyorum. Size de yaşamınızda hep güzellikler diliyorum.

    3. Merhaba öncelikle bu güzel fikirleri bizlerle paylaşıp Türkiye’nin genç beyinlerine, yani bizlere sunduğunuz imkândan dolayı teşekkür ederim. Ben bu kampanyaya katılmak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim ve kitap okumayı çok seviyorum ama kitap takası için kimseye ulaşamadım. Adana’da yaşıyorum ve Adana’dan takas yapmak isteyenlere ulaşmak isterim.

    Yorumlar kapalı.