Uzun Zamandır Beklenen Film “O… Çocukları”nın Ekibi Gala’da

Sunuculuğunu Selen Sevigen ile Mehmet Açar’ın üstlendiği Gala Programı bu hafta Cuma günü gösterime girecek olan O… Çocukları filmini konuk ediyor. Yapımcı Selay Tozkoparan bir kadın yapımcı olarak film yapmanın tecrübesinden bahsederken, yönetmen Murat Saraçoğlu O… Çocukları’nın hazırlık ve çekim aşamlarından bahsedecek. Özgü Namal ile Sarp Apak ise canlandırdıkları karakterleri ve sette yaşananları Gala izleyicileriyle paylaşacaklar. Gala Programı, 16 Mayıs Cuma akşamı saat 22:25’de TürkMax’ta.

  • Basın Bülteni
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğrafa haberin devamından üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • “Uzun Zamandır Beklenen Film “O… Çocukları”nın Ekibi Gala’da” üzerine 2 yorum

    1. Özgü ablacığım, bütün filmlerin gibi bu filminde süper. Resimlerde çok güzel çıkmışsın. Zaten her zaman ve her yerde çok güzelsin. Seni çok seviyorum. Canım ablam, Beyaz Show’da çok güzeldi. Seni çok çok seviyorum; canım, bir tane ablam.

    2. Özgü abla filminiz çok süper bir film. Çok iyi oyuncular oynuyor. Sarp Apak, Demet Akbağ, Altan Erkekli ve Özgü Namal birleşimleri çok güzel. Ben adından dolayı filme soğuk bakanları hiç anlamıyorum. Bu filmin adı küfür olarak değil gerçek olarak söylendiğini hiç kimse anlamıyor. Önemli olan bu değil, önemli olan bu güzel filmin nasıl sergilendiği. İnşallah emekleriniz boşa gitmez. Birde not olarak birşey söylemek istiyorum. Bu filmde Sarp Apak ve Özgü Namal’ın öpüşme sahnesinin konuşulması beni çok rahatsız ediyor. Sonuçta bu bir film ve sanat, insanlar sevdiği işi yapabilir ve bu iş bazı koşullar gerektirir. Bu da filmin bir sahnesi ve normal olarak yapılmıştır. Bunda hiçbir olumsuzluk göremiyorum gerçekten. Özgü ablanın dediği gibi, koca bir filmin sonunda filmin ana duygusundan çok o sahnenin konuşulması bence çok saçma. Ayrıca her filmde olduğu gibi bu filmde de çok güzel oynamışsınız. Özgü abla bana çok güzel ve sempatik geliyor. Sarp Apak oyunculuğunu çok iyi sergilemiş, Demet Akbağ da her zamanki gibi çok iyi ve profesyonel bir oyunculuk sergilemiş. bu filmde. Beğendiğim bütün oyuncuların birleşmiştiği harika bir filmdi. Sarp Apak çok sempatik bir oyuncu ve çok iyi oynuyor. Ben Özgü Namal ve Sarp Apak’ın oyunculuk kariyerlerini çok iyi görüyorum ve inşallah hedeflerine ulaşırlar.

    Yorumlar kapalı.