sinemalife.com’dan Sırrı Süreyya Önder’le Unutulmayacak Röportaj

Türkiye’nin ilk online sinema dergisi sinemalife.com’un Mayıs sayısı her geçen sayıda zenginleşen içeriğiyle yolculuğuna devam ediyor. Ay ortasına doğru vizyona girecek, merakla beklenen O… Çocukları filmini kapağına taşıyan sinemalife.com, ayrıca 2 önemli isme sayfalarını açtı. Beynelmilel filmiyle oldukça ses getiren Sırrı Süreyya Önder’le, senaristliğini üstlendiği O… Çocukları’ hakkında konuşuldu. Fatih Dural’ın ihtilal dönemine ait sorgulayan sorularına Önder, yaşadığı tecrübelerin ışığı altında derinlikli, samimi cevaplar verdi. Ortaya, okurların kolay kolay unutamayacağı bir röportaj çıktı.

  • Basın Bülteni
  • Web Sitesi
  • Yüksek çözünürlüklü kapak fotoğrafına haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Hepsi Birarada Kapak Fotoğrafları

  • “sinemalife.com’dan Sırrı Süreyya Önder’le Unutulmayacak Röportaj” üzerine 2 yorum

    1. sinemalife.com’u çıktığı ilk günden itibaren takip ediyorum. Yalnız bu sayıdaki Sırrı Süreyya Önder’le yapılmış olan röportaj gerçekten son yıllarda okuduğum en güzel röportaj olmuş. Sırrı Süreyya Önder’in açıklamalarını sonuna kadar destekliyorum. Gerçekten keyifle okudum.

    2. Benim yorumum filme ya da senaryoya ilişkin değil. Dün akşam, Meksika Sınırı adlı TV kanalında, izleyici olarak, ilk kez Sırrı Süreyya Önder’i tanıma fırsatım oldu. Konuşmasının bir yerinde, ‘… akıl ve vicdan çoktan bu ülkeyi terketti…’ dedi. Tabi anlayana…
      Alıştık ‘üç büyükler’i konuşmaya, alıştık ‘düşmüşe bir tekme de benden’ demeye, alıştık 140 m2 alanda çekilen pembe dizileri izlemeye.
      Programın adıyla (Meksika Sınırı) mütenasip müthiş bir düşünceydi beni sarsan: AKIL VE VİCDAN ÇOKTAN BU ÜLKEYİ TERKETTİ. Meksikalının ünlü geniş şapkasını hepimiz biliriz. Sırrı’nın bu tespitiyle küçücük kafamıza yerleştirdiğimiz kocaman şapkayı önümüze koymanın herhalde zamanıdır…

    Yorumlar kapalı.