Bir Gece (Yönetmen: Alex Lutz)

Alex Lutz’un yönettiği ve Karin Viard, Alex Lutz, Jerome Pouly ile Noemie De Lattre’nin oynadığı Bir Gece (Une Nuit – Strangers By Night), 27 Eylül 2024’de Başka Sinema dağıtımıyla Mars Production tarafından vizyona çıkarılıyor.
Bir gece, Paris metrosunda bir adam ve bir kadın tesadüf eseri karşılaşır. Hararetli bir şekilde tartışırken, çevredeki yolcuların bakışları altında, aralarındaki arzuya dönüşür ve ikili geceyi birlikte, yarın yokmuş gibi geçirmeye karar verir. İki yabancı, yıldızlarla dolu gökyüzünün altında, bir partiden diğerine geçerken vedalarını erteleyerek gezinirler. Gün doğduğunda tekrar birer yabancı olacaklardır.

  • Basın Bülteni
  • Fragman
  • IMDb

Bir Gece (Yönetmen: Alex Lutz) yazısına devam et

Ferhan Baran Yazıyor: Hayatımın En Güzel Gecesi

74. Berlinale ana yarışma seçkisinde dünya prömiyerini yapan ‘En Sevdiğim Pastam / Keyke Mahboobe Man’ın festivaldeki ilk gösterimine filmin yazar/yönetmenleri iştirak edemedi. Aynı şenliğe üç yıl önce ‘Beyaz İneğin Türküsü / Ghasideyeh Gave Segid’ ile katılmış ve büyük ilgi görmüş olan Maryam Moghaddam ve Behtash Sanaeeha çiftinin basın ve festival izleyicisi için kaleme aldığı metin filmin baş oyuncusu, aynı zamanda … Devamı…»

Merakla Beklenen Dedemin Gözyaşları Filminden Sokak Hayvanları İçin Duyarlı Sahne

Geçtiğimiz gün, birçok sanat, sosyete ve iş insanlarının yoğun katıldığı görkemli bir galanın ardından vizyona giren ve 2024’ün en çok merakla beklenen filmlerden bir olan Dedemin Gözyaşları duyarlı bir sahne ile son zamanlarda ülkemizde gündemde olan sokak hayvanlarıyla ilgili hassasiyeti dile getiriyor. Başrollerinde Halil Ergün, Ali Kürşat Uzun ve Erkan Petekkaya’nın yer aldığı film, lösemi ile mücadele eden Mustafa ve onu sevgiyle büyüten dedesi Kemal’i anlatıyor.