Paw Patrol: Süper Film

Cal Brunker’in yönettiği ve Mckenna Grace, James Marsden, Kristen Bell ile Iain Armitage’in seslendirdiği animasyon film Paw Patrol: Süper Film (Paw Patrol: The Mighty Movie), 29 Eylül 2023′de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Macera Şehri’ne büyülü bir meteor çarptığında, PAW Patrol yavrularına süper güçler vererek onları Süper Köpekçiklere dönüştürür. Ekibin en küçük üyesi olan Skye için kazandığı yeni güçleri, bir rüyanın gerçekleşmesidir. Ancak yavruların ezeli rakibi Humdinger hapisten kaçıp çılgın bir bilim insanı ile iki kötü adam için süper güçleri çalmak üzere iş birliği yaptığında işler daha da kötüye gider.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Fragman
  • IMDb

Paw Patrol: Süper Film yazısına devam et

Korkut Akın Yazıyor: Kadınların Ailelerden Çektikleri… Saint Omer

Hatırlar mısınız, birkaç yıl önce, bir anne, ailesine -çocuğu olduğunu gizlediği için- bayram ziyaretine giderken bebeği beşiğine yatırmış, biberonu da doldurup yanına bırakmış. Bayram dönüşü, bebeğinin ölüsünü kapıp hastaneye götürmüştü de haberlere konu olmuştu. O anne, hangi nedenlerle bebeğinin olduğunu gizlemişti ailesinden, neden korkmuştu aile büyüklerinden? Sahi, ne yaparlardı acaba, kendisine ve çocuğuna? Bir de, … Devamı… »

Ari Aster İmzalı Cesur Bir Korku Komedi, Korkuyorum 09 Haziran’da Sinemalarda

Ayin (Hereditary) ve Midsommar filmlerinin yönetmeni Ari Aster, bu kez korku komedi tarzı bir film ile hayranları ile buluşuyor. Korkuyorum filminde yönetmen ve senarist olarak karşımıza çıkan Aster, cesur bir işe imza atıyor. Paranoyak bir adamın, annesine dönmek için çıktığı yolculuğu konu alan filmin başrolünde başarılı oyuncu Joaquin Phoenix yer alıyor. Joker’de canlandırdığı Arthur Fleck karakteriyle en iyi erkek oyuncu Oscar’ını alan Phoenix’e, Nathan Lane, Amy Ryan, Stephen Mckinley Henderson, Hayler Squires, Denis Ménochet, Kylie Rogers ve Armen Nahapetian gibi isimler eşlik ediyor. Korkuyorum, 09 Haziran’da ülkemiz sinemalarında olacak.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları: Buz Mandası Efsanesi

Ali Karaçam’ın yönettiği animasyon film Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3: Buz Mandası Efsanesi, 07 Temmuz 2023′de CJ ENM dağıtımıyla Siyah Martı Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Mandarin ve Mandalina birbirlerini yanlış anlayarak hayal kırıklığına uğramışlardır. Mandalina kendini kanıtlamak isterken Mandarin ile birlikte buz dağlarının arkasına saklanmış, çok gizli güçleri olan bir istiridyenin arandığı efsanevi Buz Mandası’nı aramak ve bulmak için yola koyulurlar. Onları bulamayan Kaptan Pengu, Misket, Zeze, Gugu, Pegu ve Mirmir kaybolan arkadaşları için endişelenmeye başlayınca arkadaşlarını kurtarmak için Kuzey Kutbu’na doğru yola çıkarlar.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Fragman

Kaptan Pengu ve Arkadaşları: Buz Mandası Efsanesi yazısına devam et

23. Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nin Jüri Üyeleri Belli Oldu

23. Uluslararası Frankfurt Türk Filmleri Festivali’nin jüri üyeleri açıklandı. Festival her yıl Türk sinemasının nitelikli örneklerini Almanya’da geniş kitlelerle buluşturuyor. Festival kapsamında düzenlenen 11. Alman Sinemacılar gözü ile Uzun Metraj Film Yarışması, 4.Ulusal Belgesel Film Yarışması, 15. Türk ve Alman Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması’nın jürileri belirlendi. Jüri üyeleri Dirk Schafer, Patricia Rommel, Jale Arıkan, Yüksel Aksu, Ece Uslu, Tuğrul Tülek, Erdem Tepegöz, Kemal Hamamcıoğlu, Eylem Yıldız, Özge Özacar, Ümit Belen, Bülent Vardar, Nilperi Şahinkaya, Yağız Can Konyalı, Gülçin Wilhelm, Seyhan Derin ve Ralph Foerg gibi isimlerden oluşuyor.

23. Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nin Jüri Üyeleri Belli Oldu yazısına devam et

26. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Yarın Sona Erecek

Uçan Süpürge Vakfı tarafından düzenlenen 26. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali bugün ve yarın gerçekleşecek gösterimlerin ardından sona erecek. T. C. Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen festivalde FIPRESCI Ödülü’nün açıklanacağı kapanış töreni yarın akşam (07 Haziran’da) gerçekleşecek. Festivalde günün ikinci söyleşisi 2020 Olimpiyatları’na hazırlanan senkronize yüzme sporcuları Mısra ve Defne’nin öyküsü üzerinden sporda kadın olmanın zorluklarını ve cinsiyet ayrımcılığını gözler önüne seren Düet filmi sonrasında yönetmenler Ekin İlkbağ ve İdil Akkuş’un katılımıyla gerçekleşti.

26. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Yarın Sona Erecek yazısına devam et