33. Ankara Film Festivali Yarışma Başvuruları İçin Son Tarih 14 Eylül

03 – 11 Kasım 2022 tarihleri arasında sinemaseverleri yılın merakla beklenen yapımlarıyla Kızılay Büyülüfener Sineması’nda buluşturacak olan 33. Ankara Film Festivali yarışma başvuruları devam ediyor. Festivalde, En İyi Uzun Filme 50 bin TL, İlk Film yönetmenine 20 bin TL, En İyi Belgesel Filme 20 bin TL ve En İyi Kısa Filme 10 bin TL destek verilecek. 30 bin TL değerindeki Proje Geliştirme Ödülü için son başvuru ise 14 Eylül Çarşamba günü yapılabilecek.

33. Ankara Film Festivali Yarışma Başvuruları İçin Son Tarih 14 Eylül yazısına devam et

Astronot Köpekler: Tropikal Macera

Inna Evlannikova’nın yönettiği ve Mauriett Chayeb, Mari Monge, Paula Andrea Barros ile Romulo Bernal’ın seslendirdiği animasyon film Astronot Köpekler: Tropikal Macera (Space Dogs: Tropical Adventure), 04 Kasım 2022’de Özen Film dağıtımıyla Özen Film tarafından vizyona çıkarıldı.
19 Ağustos 1960′ta Sovyetler Birliği, Sputnik 5’i uzaya fırlattı. Gemide kırkiki fare, bir tavşan, birkaç meyve sineği, bazı bitkiler ve iki çok özel köpek vardı. Belka ve Strelka, uzaya giden ve güvenle Dünya’ya geri dönen ilk hayvanlardır. İnsanların uzay macerasının geleceğinde aracı oldular vücutları ölümlerinden sonra korundu ve Moskova Kozmonotlar Anıt Müzesi’ne konuldu.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman
  • IMDb

Astronot Köpekler: Tropikal Macera yazısına devam et