Yakup Sancı’yı Kaybettik

Oyuncu, yönetmen ve senarist Yakup Sancı, 04 Nisan 2019 Perşembe günü hayatını kaybetti. 1970 yılında Çorum’da doğan Sancı’nın oynadığı TV dizileri arasında Gurbet Kadını, Serseri, Avrupa Yakası, Cennet Mahallesi, Türkü Filmi, Zümrüt, Affet Beni, Şeytan, Duvar, Ölümsüz Kahramanlar gibi diziler; TV filmleri arasında ise Perde, Diyet, Yalnız Efe, Dede Korkut Hikayeleri Serisi gibi TV filmleri var. Yalnızlık ve Işık Perisi adlı 2 kısa filmin yönetmen ve yapımcılığını yapan Yakup Sancı, Tuğçe Kaya’nın yönetmenliğini yaptığı tek sinema filmi Sen Karanlığı Sever misin? adlı filmde de oyuncu olarak görev yaptı. Merhuma tanrıdan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

“Yakup Sancı’yı Kaybettik” üzerine 2 yorum

  1. Allah rahmet eylesin. Hayalleri vardı yarım kaldı. Neredeyse 2 yıl olmuş vefat edeli. En son vefatından bir ay önce facebook’da sohbet etmiştik. Mekânı cennet olsun.

  2. Yakup Sancı abi vefat edeli 3 yıl olacak neredeyse. Vefat etmeden 1 ay önce sohbet etmiştik. Face’de her yıl buraya gelip anmak istiyorum, güzel bir abimizdi, sinematurk.com sitesinde çok güzel röportajlar yapmıştı, ayrıca iki kısa film çekmiş, uzun metraj hayalleri vardı, yazık oldu. Sohbetlerini özlüyorum, dertleşiyorduk, sinema hakkında konuşuyorduk. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.

Yorumlar kapalı.