Figüran

Tolga Çetin’in yönettiği ve Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu ile Erdal Cindoruk’un oynadığı Figüran, 03 Nisan 2015′de Pinema Film dağıtımıyla Bosphorus Film Makers tarafından vizyona çıkarıldı.
Dünyanın en sakar figüranı Mutlu, eşsiz bir senaryoya sahip olduğunu ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğunu düşünmektedir. Setin altını üstüne getiren Mutlu ve ışık asistanlığı yapan Cempo, mesleklerinde en üste çıkmak için, kendi senaryolarını film çekmek istemektedirler. Bu plânlarını hayata geçirmek için, Mutlu’nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak’ı kendi projelerinde oynatmak istemektedirler.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman

“Figüran” üzerine 5 yorum

  1. Bu filmin yayınlanan bir kaç videosunu izledim, bende heyecan uyandırdı. 28 Kasım gelsin, sabırsızlanıyorum.

  2. Fragman gerçekten güzel olmuş. Dış ses hikâyeyi özetliyor. Espiriler ve filmin müzikleri gayet güzel. İzlenir bu film.

  3. Gişesi bol olur inşallah… Kahkahasının da bol olacağına eminim. Fragman çok güzel.

  4. Uzun zamandır böyle gülmemiştim. Fragman böyleyse film nasıldır artık hayal bile edemiyorum. 28 Kasım’ı heyecanla bekliyorum.

  5. Yaaa bu film Hollywood’a gönderiyormuş süper bir şey… Bir sürü komedi var bu sene ama bunun fragmanı çok keyifli geldi. İzlerken devamını merak ettiğim sahneler var. 🙂 Eyyvah Eyvah gibi bir enerjisi var. Hadi bakalım…

Yorumlar kapalı.