Forum Trabzon’da Sinema Keyfi Başlıyor

Hayatın keyifli yanlarını düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerle birleştiren Forum Trabzon Alışveriş ve Yaşam Merkezi, şimdi de Trabzonlulara sinema keyfi yaşatacak. 13 Şubat Cuma günü açılacak Forum Trabzon Cinebonus Sinemaları, 8 salonuyla, gerçek sinema keyfini özel bir atmosferde yaşatacak. Açılış haftası boyunca sinema bileti alan herkese popcorn ikram edilecek. Forum Trabzon Cinebonus, 17 Şubat günü Recep İvedik 2’nin özel gösterimini gerçekleştirecek. 13 Şubat günü Recep İvedik 2 ve Gelinlerin Savaşı (Bride Wars); 27 Şubat’ta Umut, 13 Mart’ta da Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp yönettiği Güneşi Gördüm filmi vizyona girecek.

  • Basın Bülteni
  • “Forum Trabzon’da Sinema Keyfi Başlıyor” üzerine 4 yorum

    1. Teşekkür ederiz, sağolun da Trabzonda ilk kez sinema açılmıyor, dolayısıyla ilk kez sinema keyfi yaşatamazsınız.

    2. Trabzonda ilk defa sinema açılmıyor doğru ama ben ilk defa sinema keyfi yaşadım, sende git, sende yaşa. Tek kelimeyle muhteşem. Teşekkürler Cinebonus, Trabzonda ilk defa sinema keyfi yaşattığınız için…

    3. Trabzon’da açılan sinemalar arasında en iyisi diyebilirim. Salonların rahatlığı ve konforu çok güzel. Hiç kimsenin kafası diğerini rahatsız etmiyor. Gençlerde de sinema salonlarında film seyretme kültürü gelişirse çok şahane olacak.

    4. Büyük şehirler hariç, bu kadar güzel sinema salonu görmedim. Gerek çalışanlarıyla gerek konforuyla ve sinemanın iç dizaynıyla çok güzel.
      Tebrikler.

    Yorumlar kapalı.