TürkMax’ta Yeni Bir Program: Sinemacı

Kimilerini yakından takip ettiğiniz, kimilerini de yeni yeni tanıdığınız yıldızlar hakkında detaylı bilgiler sunacak olan yepyeni bir program geliyor TürkMax ekranlarına. Türk sinemasının önemli yaratıcılarından Mustafa Altıoklar’ın sunuculuğunu üstlendiği Sinemacı, farklı formatıyla dikkat çekiyor. Programın her bölümünde, sinemaya büyük katkıda bulunan önemli bir isim ağırlanıyor. Programın akışı içinde her hafta bir film incelenecek. Müjde Ar’ın konuk olduğu Sinemacı’nın ilk bölümde, Müjde Ar ve Mustafa Altıoklar’ı bir araya getiren Ağır Roman filmi masaya yatırılacak.

  • Basın Bülteni
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğrafa haberin devamından üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • “TürkMax’ta Yeni Bir Program: Sinemacı” üzerine 3 yorum

    1. Bu zamana kadar böyle sosyokültürel bir program izlememiştim. Mustafa Altıoklar’ın yönetmenliği, film-dizi hakkındaki bilgisi ile gelen konukların da birikimi ile programdan alınan sonuçta çok büyük bir kültür ortaya çıkıyor. Okuyacağınızı düşündüğüm için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum. Çok harika bir program; beğeniyle izliyorum. Bende sizin gibi kişilikli bir yönetmen olmak istiyorum.

    2. Bu programa daha önce hiç kimse tarafından yorum yapılmaması çok kötü bir durum, benim açımdansa iyi. Çünkü bu kültür bankasına ilk yorumu yapan ben olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sizi beğeniyle izlememin nedeni kültürlü bir duruşunuz olması.

    3. Ne zamandan beri takip edemiyorum. Türkmax’ta tekrarı yayınlanır mı? Şimdiden teşekkürler.

    Yorumlar kapalı.