Mithat Alam’da Ekrem Bora Filmleri

Mithat Alam Film Merkezi‘nde Ekrem Bora Filmleri Gösterimleri ve söyleşisi yapılıyor. Programa göre,
07 Aralık Perşembe, 18:00’de Söyleşi (Moderatör: Alican Sekmeç),
04 Aralık Pazartesi, 18:00’de Suçlular Aramızda (Metin Erksan),
05 Aralık Salı, 18:00’de, Sürtük (Ertem Eğilmez),
06 Aralık Çarşamba, 18:00’de Dikkat Kan Aranıyor (Temel Gürsu),
08 Aralık Cuma, 18:00 Soğuktu ve Yağmur Çiseliyordu (Engin Ayça), adlı filmler gösteriliyor. Ayrıca Öğrenci Çalışma Grupları da çalışmalarına devam ediyor. Filmleri seyretmek için gösterim günleri Film Merkezi’nden yer kuponu temin edilebiliyor. Mithat Alam Film Merkezi (Tel: 0212 2877076-86, Faks: 0212 2877068), Boğaziçi Üniversitesi’nin Bebek’teki Güney Kampüsü’nde bulunuyor.

  • Program
  • Web Sitesi
  • “Mithat Alam’da Ekrem Bora Filmleri” üzerine 2 yorum

    1. Ekrem Bora’nın hayatı hakkında sadece küçük bir zümrede bahsediliyor. Peki ama neden filmlerı DVD olarak gösterilmiyor. Neden resimleri, magazin geçmişi yayınlanmıyor? Bunu anlamıyorum, neden filmlerine ulaşmak mümkün değil? Ayhan Işık, Cüneyt Arkın gibi oyuncuların sitesi kolaylıkla bulunurken, neden Ekrem Bora’nın sitesi zor bulunuyor anlamıyorum. Lütfen biz sevenlerı bu kadar mahzun bırakmayın.

    2. Ekrem Bora’nın tüm fotoğraflı geçmişini, albümlerini internetten yayınlamanızı rica ediyorum. Filmlerini hangi kuruluş veya siteden indirebilirim. Filmlerinin hakları hangi firmadadır, sipariş verip edinmek istiyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olunuz, telefon no bildiriniz. Ben Ekrem Bora’nın fılmlerini nereden temin edebilirim. Boğaziçi Üniversitesi’nden mi bütün filmlerine ulaşabilirim? Ben Ekrem Bora’yı kendi evimde ölümsüzleştirmek istiyorum. Bütün sinema siteleri Ekrem Bora’yı unuttunuz, iyide benim gibi Ekrem Bora’nın magazinsel görüntüleri dahil, geçmişten bugüne bütün görüntülerini heran ulaşılabilir bulmak isteyenler var. Mümkünse bütün fotoğraflarını bulun ve sitenize yerleştirin. Ekrem Bora özel yaşam olarak ters birimi ki O’nunla ilgilenmiyorsunuz. Marketlerde ve bütün VCD satan yerlerde Ekrem Bora’nın filmlerinin raflarda boy göstermesini istiyoruz. Kiminle ve hangi kurumlarla muhatap olacağımı bilemediğim için size yazdım. Dediklerimi lütfen önemseyin. Saygılarımla.

    Yorumlar kapalı.