Film+ Dergisi Yayın Hayatına Son Verdi

Yaklaşık 2 yıldan beri PMP yayın grubu tarafından yayınlanan ve sinemaseverlerin beğenisini kazanan Film+ Dergisi Aralık 2006 sayısından sonra yayın hayatına son veriyor. Bu ay Film+’nın kapağında, Alfonso Cuaron’un Son Umut’u var. Filmin tanıtım ve yorum yazısının yanı sıra Clive Owen’a ayrılmış sayfalar ve yönetmen Cuaron’un Meksika’dan Hollywood’a uzanan yolculuğunun anlatıldığı bir yazı da yer alıyor. Diğer yeni filmler Prestij, Borat ve Rüya Bilmecesi, Uğur Yücel, Derviş Zaim, Taylan Biraderler ve Özer Kızıltan ile yapılmış röportajlar da içerikte yer buluyor. Bıkmadığımız Filmler’de, Gladyatör, Uzaktakiler bölümünde, Köstebek, Klâsikler’de Büyük Diktatör, Retro’da ise orijinal Wicker Man’in yapılış öyküsü anlatılıyor.

  • Yüksek çözünürlüklü kapak fotoğrafına haberin devamından üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Hepsi Birarada

  • “Film+ Dergisi Yayın Hayatına Son Verdi” üzerine 2 yorum

    1. Bu kadar güzel bir derginin yayın hayatına devam edememesi gerçekten çok üzücü. Halbuki ne kadar da özenle hazırlanıyordu!

    2. Film+ Dergisi’nde çalışan, emeği geçen herkese İzmir Kısa Film Festivali ekibi olarak teşekkür ederiz. Bu uğurda verilmiş olan emeklerin boşa gitmediğini düşünüyoruz…

    Yorumlar kapalı.