Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı

David Yates’in yönettiği ve Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson ile Helena Bonham Carter’in oynadığı Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (Harry Potter and the Order of the Phoenix), 10 Ağustos 2007’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.
Kendisini dışlanmış ve yalnız hisseden Harry, okulda Dumbledore’un Ordusu adıyla tanınmaya başlayan küçük bir öğrenci grubuyla gizlice görüşmeye başlar. Harry onlara kendilerini Karanlık Sanatlara karşı nasıl savunacaklarını öğreterek, bu cesur genç büyücüleri yakında geleceğini bildiği olağanüstü savaşa hazırlar.

“Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı” üzerine 6 yorum

  1. Acaba 5. filmin dünyayla aynı anda vizyona girmemesinin sebebini biliyormusunuz? Çünkü bu konuda çok spekülasyonlar yapılıyor. Filmi sevenlere saygı açısından en azından neden filmin geç vizyona gireceğinin açıklanması gerekir diye düşünüyorum. Çünkü Harry Potter fanları tarih değişikliği sebebiyle çok kızgınlar.

  2. Dünyanın bizden daha geri kısımlarında bile Harry Potter Temmuz’da gösteriliyor da neden Türkiye’de 10 Ağustos’da? Lütfen daha erken bir zamana alınsın, yeterince bekledik.

Bir yanıt yazın