Beklenen Karantina Fragmanı Yayınlandı

3391 Kilometre yazarı Beyza Alkoç’un bir başka çok okunan kitabı Karantina 10 Ocak’ta sinemalarda. Alkoç’un aynı adlı eserinden uyarlanan film, izleyicilere etkileyici bir hikâye sunuyor. Zeynep ve Onur’un birbirlerinin ilk aşkı olmasının etrafında dönen bu öykü, bir cinayet soruşturmasının gölgesinde gelişiyor. Zeynep, yeni başladığı okulunda beklenmedik bir karantina, gizemli bir cinayet ve Onur’a karşı filizlenen bir aşk üçgeninin içinde kendini buluyor. Salgın hastalığın etkisiyle yaşanan zorluklar, gençlerin duygusal karmaşalarını daha da derinleştiriyor. Aşkın ve dostluğun sınandığı bu özel hikâye, gençliğin inişli çıkışlı durumlarını beyazperdede hayat bulduracak.

  • Basın Bülteni
  • Fragmanı izlemek için tıklayınız.
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.

11! Biletleri Satışa Çıktı

Bir Film tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek 11!’in biletleri satışa çıktı. 02 – 05 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek etkinliğin biletleri, 02 Ocak’a dek indirimli fiyatlarla biletinial.com ve sinema gişelerinden edinilebilecek. Yılın çok beklenen, vizyon öncesi filmlerini İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’de seyirciyle buluşturacak seçkide yer alan bazı filmler, yalnızca bu özel etkinlik kapsamında gösterilecek. Sinemanın farklı seslerini ve hikâyelerini keşfetmek ve bu unutulmaz deneyimin bir parçası olmak için 11!’i kaçırmayın.

11! Biletleri Satışa Çıktı yazısına devam et

Doğulu, İstanbul’un En Büyüğü Olmak İçin Geliyor

Bir yerde rant varsa, suç hemen peşine gelir… Doğulu filmi, Urfa’nın Siverek ilçesinde ailesinin rant amacıyla imar mafyaları tarafından öldürülmesinin intikamını almaya çalışan Fırat Doğulu’nun  hikâyesi. Yönetmen Bilal Kalyoncu’ya göre, Savaş Satış’ın can verdiği Fırat Doğulu rolü sinemaseverlerde derin izler bırakacak. Ailesinin intikamını alırken İstanbul’da yaşadığı trajik olaylar ve karşılaştığı türlü belalar, seyircinin gözünü sinema perdesinden bir dakika bile ayırmamasına sebep olacak. Yapımcı ve Yönetmen Bilal Kalyoncu 01 Ocak’ta seyirci ile bulaşacak film için efsane Sıfır Bir Adana kadrosunu tekrardan bir araya getirdi.

Aslan Hürkuş 4: Hürjet Oyunda

H. Sinan Güngör, Halil Öztürk ile Semih Turalı’nın yönettiği ve Duygu Biçer, Fatih Özkul, Elif Gizem Aykul ile Hakan Çoşar’ın seslendirdiği animasyon film Aslan Hürkuş 4: Hürjet Oyunda, 17 Ocak 2025’de A90 Pictures dağıtımıyla Outline Animation and Games – TRT – BG Film tarafından vizyona çıkarılıdı.
Aslan, Zeynep, Eren ve Mehmet bir kaza sonucu açılan portaldan geçer. Bunu gören Hürkuş ve Hürjet, Aslan ve arkadaşlarını geri getirmek için bir bilim adamı olan Fikret’e ikinci bir portal açtırarak çocukların peşine düşer. Kendilerini Minigen adlı bir gezegenin farklı yerlerinde bulan hava araçları ve çocuklar birbirlerine ulaşmak için çeşitli oyun bölgelerinden geçmelidir.

  • Basın Bülteni
  • Teaser: 1 / 2
  • IMDb

Aslan Hürkuş 4: Hürjet Oyunda yazısına devam et