Gerçek Kasırgalar Yüzünden Çekimleri Durdurmak Zorunda Kaldık

1996 yılı yapımı Kasırga filminin devamı niteliğindeki Kasırgalar (Twisters) filmi 12 Temmuz’da seyirciyle buluşuyor. Felâket filmi severlerin izlemekten keyif alacağı, seyirciyi doğanın en harika güçlerinden biriyle, yolculuğa çıkaracak filmin Oscar adayı yönetmeni Lee Isaac Chung ve başrol oyuncuları Daisy Edgar Jones ile Glen Powell, vizyon öncesi dikkat çikici açıklamalarda bulundu. Jones, “Kasırgalar filminin çekimlerinde gerçek hava koşulları nedeniyle sürekli olarak02 durmak zorunda kaldık.” dedi. Powell ise, “Filmimizi kasırgaların merkezinde çektik. Ekip üyelerinin çekim setinden ayrılıp fırtına kovalamaya gitmesi gerçekten eşsiz bir şeydi.” diye konuştu.

Son Ayin (Yönetmen: William Brent Bell)

William Brant Bell’in yönettiği ve Tuppence Middleton, Ralph Ineson, Matt Stokoe ile Rachael Joanne Brown’ın oynadığı Son Ayin (Lord of Misrule), 19 Temmuz 2024’de A90 Pictures dağıtımıyla BG Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Pagan kökenleri olan genç bir aile, köye rahibe yardımcısı olarak atanan anneleri Rebecca’nın görevi için kasabaya taşınır. Her yıl düzenlenen festivalde, kızları Grace’in bir anda ortadan kaybolmasıyla başlayan olaylar akıl almaz bir hale gelir. Polisin başlattığı soruşturma devam ederken, kasaba sakinlerinin de katıldığı arama kurtarma çalışmaları esnasında garip olaylar yaşanmaya başlar.

  • Basın Bülteni: 1 / 2
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman: 1 / 2
  • IMDb

Son Ayin (Yönetmen: William Brent Bell) yazısına devam et