İstanbul’da Yeşilçam Rüzgari Esti, Elvan Elvan Yeni Albümünü Kutladı

Sanatçı Elvan Elvan, Yeşilçam Esintisi albümünü sevenleriyle buluşturdu. Sektördeki duruşuyla hem göze hem kulağa hitap eden başarılı sanatçı, hafızalarda yer edinen 12 şarkılık albümünü geçtiğimiz akşam Soho House’da müzikseverlere sundu. Gecede sanatçıyı, basın mensuplarının yanı sıra, sanatçı ve oyuncu dostları da yalnız bırakmadı. Katılanlar arasında Ferah Zeydan, Uğur Batur, Haşmet Mürşit, İsmail Koçak, Günay Acar, Dilaver Özturan, Selçuk Basa, Merve Altınkaya, Hakan Güngör, Meral Azizoğlu Güngör, Yunus Aydın, İsmail Kuran, Seran Göçer, Ahmet Atalık gibi isimler vardı. Sanatçı, gece boyunca misafirleriyle sohbet etti, şarkılar söyledi.

İstanbul’da Yeşilçam Rüzgari Esti, Elvan Elvan Yeni Albümünü Kutladı yazısına devam et

Drakula: Son Yolculuk, 25 Ağustos’ta Sinemalarda

Bram Stoker’ın tüyler ürpetici ünlü romanı Dracula’nın Kaptanın Seyir Defteri adlı bölümünden beyazperdeye uyarlanan ve heyecanla beklenen Drakula: Son Yolculuk (The Last Voyage of the Demeter) filmi seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Elli adet gizemli ahşap sandıktan oluşan özel kargoyu Karpatya’dan Londra’ya taşımak üzere kiralanmış olan Demeter adlı ticari geminin dehşet verici hikâyesini konu alan filmin yönetmen koltuğunda Norveçli korku virtüözü André Ovredal oturuyor. Korku sineması hayranlarını heyecanlandıran Drakula: Son Yolculuk (The Last Voyage of the Demeter), 25 Ağustos 2023 Cuma günü sinemalarımızda gösterime girecek.

23. Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nde Cumhuriyet ve Sinema Paneli Gerçekleşti

23. Uluslararası Frankfurt Türk Filmleri Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yaşına özel düzenlenen Cumhuriyet ve Sinema konulu panel, beyazperdeye izini bırakmış çok sayıda ünlüyü ağırladı. Sinema tarihinde önemli bir yere sahip olan Tamer Levent panele katılırken, kalemi ve oyunculuklarıyla Türk sinemasına unutulmaz eserler bırakmış yönetmen Yüksel Aksu, Fehmi Yaşar ve oyuncu Sennur Nogayla da panele katıldı.

Başarılı Oyuncu Patrick Wilson, Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı ile Yönetmen Koltuğunda

Amerikan basını tarafından Hollywood’un Korku Filmleri Kralı olarak anılan oyuncu Patrick Wilson, kariyer yolculuğuna yönetmeliği de ekledi. Wilson’ın ilk yönetmenlik deneyimi korku serisi Ruhlar Bölgesi oldu. Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı’da hem oyuncu hem de yönetmen olarak karşımıza çıkan Wilson, filmi hayranları için çok daha ilgi çekici kılıyor. Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı, 07 Temmuz’da sinemalarda.