Upgrade

Leigh Whannell’in yönettiği ve Logan Marshall-Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson ile Steve Danielsen’in oynadığı Upgrade, 31 Ağustos 2018’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Korkunç bir soygun esnasında karısını kaybeden ve felçli kalan Grey Trace’e yeni buluşları olan bir milyarder tarafından vücudunu “geliştirmek” üzere deneysel bir tedavi önerilir. STEM denilen bir Yapay Zekâ implantasyonuyla gerçekleşen tedavi, Grey’e daha önce deneyimlediklerinin dışında fiziksel beceriler kazandırırken, karısını öldüren ve kendisini ölüme terk edenlere karşı bir intikam duygusuyla hareket etmesine neden olur.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman
  • IMDb

Ayla Oranlı’yı Kaybettik

1963 yılında Genç Kızlar adlı filmle sinemaya başlayan Ayla Oranlı, 27 Ağustos 2018 Pazartesi günü (bugun) hayatını kaybetti. Çeşitli TV dizilerinde de rol alan sanatçının rol aldığı filmler arasında Kaderin Pençesi, Kuklalar, Aşk Dediğin Laf Değildir, Ben Sana Mecburum, İntikam Meleği: Kadın Hamlet, Akrep Yuvası, Benim Gibi Sevenler, Günahın Bedeli, Güneşten de Sıcak, Duyar mısın Feryadımı, Kaderin Tuzakları gibi filmler var. Cenazesi, 28 Ağustos 2018 Salı günü, Küçükçekmece Fatih Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek olan merhumeye tanrıdan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

Kalplerinizde Kocaman Bir Yer Açın, İki İyi Çocuk Vizyonda

Başrollerini Sarp Levendoğlu, Kazım Karakadıoğlu ve Sevcan Yaşar’ın paylaştığı, Hamdi Alkan, Murat Serezli, Günay Karacaoğlu, Devrim Özder Akın, Mehmet Ulusoy, Bülent Yıldıran, Hakan Güven gibi usta oyuncuların yer aldığı İki İyi Çocuk sinema filmi seyirciyle buluştu. Filmin yönetmenliğini çeşitli Hollywood filmlerinde de görev alan Mehmet Demir Yılmaz’ın üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini Argyris Theos üstlendi.

Mahmut Fazıl Coşkun, Yeni Filmi Anons’un Dünya Prömiyerini Venedik’te Gerçekleştiriyor

Uzak İhtimal ve Yozgat Blues filmlerinin ödüllü yönetmeni Mahmut Fazıl Coşkun’un üçüncü uzun metraj sinema filmi Anons, 75. Venedik Uluslararası Film Festivali’nin bir diğer uluslararası yarışma bölümü olan Orizzonti’ye seçilen 18 film arasında yer alıyor. Festivalde dünya prömiyerini yapacak olan film, 01 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 14:15’te Sala Darsena’da sinemaseverlerle buluşacak. Anons’un Venedik Film Festivali kapsamında gerçekleşecek ikinci gösterimi ise 02 Eylül 2018 Pazar günü saat 13:00’te Pala Biennale’de yapılacak.

İstanbul Modern Sinema’da Yeni Sezon Başlıyor

İstanbul Modern Sinema, Türk Tuborg A. Ş.’nin katkılarıyla yeni sezona 20 Eylül 2018 Perşembe günü 6 ayrı programla giriyor. Anthony Cragg: İnsan Doğası sergisine paralel olarak hazırlanan Yakın Temas film programının gösterimiyle başlayan yeni sezonda Lucretia Martel Retrospektifi, Polonya’dan Şimdi, Almanya’dan Yepyeni Filmler, Biz’de Varız gibi programlara ek olarak bir de kısa film seçkisini sinemaseverlerle buluşturacak.

İstanbul Modern Sinema’da Yeni Sezon Başlıyor yazısına devam et