Yeşim Ustaoğlu’nun Yeni Web Sitesi Yayında

Güneşe Yolculuk, Bulutları Beklerken, Pandora’nın Kutusu ve Araf gibi başyapıtlara imza atan, Türkiye sinemasının auteur’lerinden Yeşim Ustaoğlu’nun yenilen web sitesi yesimustaoglu.com yayına başladı. Sinemaseverler, Yeşim Ustaoğlu’nun merakla beklenen son filmi Tereddüt için gün sayarken, yönetmen hakkında bugüne dek yayınlanmamış pek çok fotoğraf ve içeriğe yesimustaoglu.com adresinden ulaşabilecekler. yesimustaoglu.com, Yeşim Ustaoğlu ile yapılmış söyleşilerden onun hakkında çıkmış kitaplar ve tezlere, filmlerinden daha önce yayınlanmamış kamera arkasından fotoğraflara uzanan geniş bir sinema arşivini bir araya getiriyor.

“Yeşim Ustaoğlu’nun Yeni Web Sitesi Yayında” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba Yeşim Hanım. Ben oyunculuk yapıyorum. Birkaç projede yer aldım. Aktif tiyatro ve sahne tecrübem var. Mevcut oyunculuk eğitimi ve birkaç kısa filmde rol aldım. Sizinle çalışmak isterim. Lütfen değerlendirmenize sunuyorum. Ayrıca kendi yazmış olduğum bir senaryo mevcut. Sürükleyici bir konusu var. Tabi senaryo doktorunun elinden mutlaka geçmesi gerekiyor. 0535 079 3915 numaram. Her şeyden çok oyunculuğu hayatımda tamamen aktif hale getirmek istiyorum. 37 yaş, 1.84 boy, yeşil göz fiziki özelliklerim.

  2. Merhaba, “Deniz Kızı” adlı romanı okumanızı çok isterim. Konu olarak pişman olmayacağınıza, hatta film yapmak isteyeceğinize de eminim. Saygılar.

Yorumlar kapalı.