Deniz Çınar’ın Filmi Arayış, 30. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde

Deniz Çınar’ın yönettiği ve Fırat Çınar, Fazlı Vurguncu ile Şaban Karakaya’nın başrollerini paylaştığı Arayış, 30. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde 13 Nisan 2011 Çarşamba günü 11:00’de Beyoğlu Sineması’nda gösteriliyor. Filmin konusu şöyle: Kerim, annesiyle yaşayan bir adamdır. Bir gün Kerim’i arkadaşı Reis bir define işi için arar ve birlikte Giresun’un dağlık kesimlerinde Rumların gizlediği bir manastır hazinesinin peşine düşerler. Kerim ve Reis’in adamı Ramiz, beraber çalıştıkları mağarada mahsur kalır. Fakat zaman onları yaşamın tek değişmez gerçeği ile yüzleştirdiğinde, iki adam da kendilerini ayrı bir savaşın içinde bulur.

  • Basın Bülteni
  • Festival hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.


  • “Deniz Çınar’ın Filmi Arayış, 30. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde” üzerine 5 yorum

    1. Sevgili Deniz’ime büyük başarı, şans ve sinema tutkusunun büyük bir güce dönüşmesini diliyorum.

    2. Allah bahtını açık eder inşallah. Kitaplarını büyük beğeniyle okudum. Eminim çektiğin sinema filmi de kitapların gibi güzeldir. Ben şimdiden herkese iyi seyirler diliyorum.

    3. Büyük fedakârlıklarla, imkânsızlıklar içerisinde yapmış olduğun bu film inanıyorumki ileride Türk sinemasında başarılar içerisinde geçecek bir geleceğin ilk ışığı olur. Azmini hiç kaybetme. İlk adım gayet başarılı.

    4. Bu bir baçlangıç. Giresun’da ilksiniz yanılmıyorsam. İnşallah büyük başarılara imza atar, Türk sinemasında boy gösterirsiniz. Ben kendi şahsıma yanınızdayım, gurur duydum. Saygılar, inanıyorum güzel yerlerde yer alacaksınız. Başarılar.

    Yorumlar kapalı.