Özel Burç Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nden Sadi Çilingir’e 2010 En Beğenilen Sinema Yazarı Ödülü

Türkiye’nin ilk özel iletişim meslek lisesi olarak eğitim ve öğretim hayatına başlayan Özel Burç Anadolu İletişim Meslek Lisesi, 2010 yılı En Beğenilen Sinema Yazarı Ödülü’sadibey.com’daki yazıları nedeniyle Sadi Çilingir’e veriyor. Okulun öğrencileri, il ve ilçeleri dolaşıp her kesimden, her yaştan, her meslekten insanlarla görüşerek yaptığı anket neticesinde medyanın en başarılı kişilerini seçiyorlar. 2009 – 2010 eğitim öğretim yılında Türkiye genelinde 45 ilde kamuoyu yoklaması yapıldı. Ödül töreni 07 Nisan Perşembe günü saat 20:30’da Polat Renaissance Hotel’de düzenlenecek.

  • Basın Bülteni
  • Geniş bilgi için tıklayınız.
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Sadi Çilingir

    Fotoğraf için Muhsin Akgün’e teşekkür ederiz.

  • “Özel Burç Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nden Sadi Çilingir’e 2010 En Beğenilen Sinema Yazarı Ödülü” üzerine 5 yorum

    1. Ne güzel bir haber bu! Tebrik ederim Sadi abi… Daha nice ödüllere inşallah. 🙂

    2. Sevgili Sadi ağabey, dün haberi görür görmez sıcağı sıcağına bir yorum yapıp kutlamıştım ki ilerleyen saatlerde siteye tekrar baktığımda yorumumun (muhtemelen teknik bir nedenle) size ulaşamadığını gördüm.
      Liseli gençler son derece doğru ve adaletli bir karar vermişler. Yıllardır hem cana yakın ve dost kişiliğinizde piyasamıza “İstanbul beyefendiliği”ni öğretiyor, hem de eşi benzeri olmayan sitenizle tüm bir sektörün gözü kulağı oluyor, bizim de emeklerimize sahip çıkıyorsunuz. Sinema yazıları ve haberinizin üstüne bir de o müşfik kimliğinizle sokak köpekleri ve kedilerinin, yaşlı çınarların sesine kulak vermekte, doğayı katleden vahşilerle boğuşmaktasınız. Bunca mücadeleyi tek başına ve sınırlı olanaklarıyla yürüten kaç sinema yazarı var bu ülkede?
      Fazlasıyla hak edilmiş bu ödülünüz için sizi gönülden kutluyor, meslekteki çok değerli bir büyüğüm ve ağabeyim olarak saygıyla ellerinizden öpüyorum. Daha nice nice ödüllere!

    Yorumlar kapalı.