Kukuriku – Kadın Krallığı’nın İlk Basın Toplantısı Sette Yapıldı

Bolu’nun Göynük ilçesi, Çubuk Gölü kıyısında özel plato inşa edilip çekimlerine başlanan Kukuriku – Kadın Krallığı filminin ilk basın toplantısı sette gerçekleştirildi. Yapımcılığını Bahattin Doğan’ın, yönetmenliğini ise Serkan Ok’un üstlendiği filmin baş rollerinde Serap Aksoy, Ali Düşenkalkar ile Levent Ülgen oynuyor. İktidarı taşıyan kutsal sopanın, erkeklerden kadınlara geçmesini mizahi bir yaklaşımla ele alan olan, 2 milyon 225 bin lira bütçeli filmin 2011 yılının Şubat ayında vizyona girmesi bekleniyor. Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, film için yapılan platoların butik otele dönüştürüleceğini ve turizme kazandırılacağını açıkladı.

  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • Yüksek çözünürlüklü fotoğraflara haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Ali Düşenkalkar (Dübürük)

    Bahattin Doğan (Babaruhi)

    Cenk Gürpınar (Abış)

    Ceren Soylu – Ufuk Karali (Dursun)

    Çağıl Taşbaşı (Kadife)

    Çağıl Taşbaşı – Cenk Gürpınar – Levent Ülgen

    Didem Erol (Kodurgalı)

    Didem Erol – Ceren Soylu – Ufuk Karali – Hüseyin Akşen

    Göksel Bekmezci (Yeter)

    Hasan Özsoy (Senarist)

    Hasan Özsoy – Serkan Ok (Yönetmen)

    Hüseyin Akşen (Göbelek) – Sinem Vural

    Levent Ülgen (Kaldıray)

    Necip Memili (İmdat)

    Necip Memili – Çağıl Taşbaşı – Cenk Gürpınar
    – Göksel Bekmezci – Ali Düşenkalkar

    Serap Aksoy (Zambak)

    Serap Aksoy – Levent Ülgen – Bahattin Doğan
    – Necip Memili – Çağıl Taşbaşı – Cenk Gürpınar

    Sinem Vural – Ceren Soylu (Ambar)

    Ekip Toplu Halde

  • “Kukuriku – Kadın Krallığı’nın İlk Basın Toplantısı Sette Yapıldı” üzerine 4 yorum

    1. Çok güzel fotoğraflar. sadibey.com’u emeklerinden dolayı kutluyorum. Bolu – Göynüklüler olarak, sonsuz sevgi ve selâmlarımızı sizlere ve filmde emeği geçen herkese göndermek istiyorum. Mesut Işıkay.

    2. Sen çok güzelsin. Harikasın. Anlüyün nüüü? Heyt beee. Çok başarılısın Necip. Devamı gelsin. Allah nazarlardan korusun. Seni sevmeyen ölsün, hemde sevsin. Allah’a emanet ol. Muhammed’e teslim ol yavrum. 🙂

    3. Filmin çekildiği Göynük ilçesine komşu olan Taraklı ilçesindenim. Göynük ve Taraklı, Osmanlı İmparatorluğu’nun temelinin atıldığı topraklarda yer alan iki tarihi kasabamız olup, Osmanlı mimarisine göre yapılmış tarihi evlere sahip yeşillikler içerisinde çok şirin mekânlardır. Tüm film ekibine yöremizin tanıtımına katkıda bulundukları için teşekkür ederim.

    4. Hayatım boyunca izlediğim en saçma, en gereksiz filmlerden biri oldu. Espri seviyesi yerlerde, hiç bir tema, hiç bir fikir söz konusu bile değil. Hadi hepsini geçtim, oturup bu nasıl film diye düşünen hiçbir aklıselim çıkmadı mı? Yazık harcanan paralara, oyuncuların emeğine yazık.

    Yorumlar kapalı.