Kara Köpekler Havlarken, Kapalı Gişe Oynuyor

T. C. Kültür Bakanlığı destekli Kara Köpekler Havlarken, dünya prömiyerini Rotterdam Film Festivali’nde yaptı. Başarılı kısa filmleriyle tanınan Mehmet Bahadır Er’in yazıp, Maryna Gorbach’la birlikte yönettikleri Kara Köpekler Havlarken’in biletleri satışa çıktığı gün tükendi. Yoğun ilgiyle karşılanan filmin son gösterimi daha büyük bir sinemaya alındı. Festivalin kapanış günü 31 Ocak’ta Pathe 6 salonunda 17:45’de gösterilecek. Film, iki varoş delikanlısının sınıf atlama mücadelesini anlatıyor. Filmde Cemal Toktaş, Volga Sorgu, Erkan Can ve Çeliktepe – Gültepe – Seyrantepe halkı oynuyor.

  • Basın Bülteni
  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • “Kara Köpekler Havlarken, Kapalı Gişe Oynuyor” üzerine 6 yorum

    1. Gerçekten güzel bir film. Canlı gözle, bütün filmi bölüm bölüm birlikte çektik. Ben bir Çeliktepeli olarak gurur duyuyorum. Ayrıca filmdeki modifiyeli arabaları görmek sart. 🙂

    2. Film Türkiye’de ne zaman vizyona girecek? Mümkünse açıklar mısınız? Teşekkürler.

    3. Sevgili Cabbar,
      Filmin vizyon tarihi henüz kesinleşmedi. Kesinleştiğinde ana dosyasında belirteceğiz. İlgine teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

    4. Merhabalar, ben İdris Kara, Kara Köpekler Havlarken filminizde sivil polis rolünde oynamıştım. Bazı nedenlerden dolayı biraz ara verdim tekrar başlayayım dedim. Bizim filme bakayım dedim. Daha izleyemedim. Şu an nerede gösterimde olduğunu bildirmenizi rica ederim. Birde başka projeler için beni arayacaktınız. Saygılar. Kolay gelsin.

    5. Erkan Can ve Güneşi Gördüm filmindeki başarılı karakter yorumuyla hayran olduğum Cemal Toktaş’ın bu filmini büyük bir merakla bekliyorum. Emeği geçen herkesi şimdiden tebrik ediyorum.

    6. Filmin vizyon tarihi nasıl belli olmaz? Lütfen öğrenmek istiyorum.

    Yorumlar kapalı.