Yönetmen Hakan Şahin: Oscar’a Aday Olacağım; Filmimiz için Al Pacino’yu Türkiye’ye Getireceğiz

Quantum adlı sinema filminde Al Pacino’yu oynatmak için görüşmeler yapmaya başlayan genç yönetmen Hakan Şahin, Oscar’a aday olacak proje çalışmalarına başladığını söyledi. Hakan Şahin genç yönetmenlere de imkân tanınması gerektiğini belirterek şunları söyledi: “En son TRT’de yayınlanan Dur Yolcu’da yönetmenlik yaptım, hedefim uzun metrajlı bir film. Benim gibi yönetmenliğe gönül vermiş kişilere artık müsaade edilmeli. Şu ana kadar birçok film yapıldı fakat Oscar alamıyoruz. Bu benim hedefim ve Oscar’ı alacak ilk Türk yönetmeni olacağım.”

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • “Yönetmen Hakan Şahin: Oscar’a Aday Olacağım; Filmimiz için Al Pacino’yu Türkiye’ye Getireceğiz” üzerine 2 yorum

    1. “Oscar alacağım” diye film çektiği müddetçe hiçbir yönetmenin hiçbir filmi başarılı olamayacaktır. Bunu hâlâ öğrenemediniz… Önce iyi bir film çekin, başarı gelir peşinden. Bu zihniyetle de ancak berbat bir film gelir.

    2. Son filmi 88 Dakika’daki oyunculuğu vasattı. Bu filme başka kim konurdu diye düşününce farkettim ki filmi yazan adamda önce Al Pacino’yu koyup sonra ona bir rol uydurmuş ve ortaya bu film çıkmış. Bu filmle ilgili binlerce pozitif ve negatif yorum yapılabilir bence. Ben Al Pacino’ya komşu rolü bile vermeyecek kadar tarzının artık hatıralardakiyle kalması gerekliliğini savunuyorum.

    Yorumlar kapalı.