Aşk Tutulması

Murat Şeker’in yönettiği ve Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen, Tim Seyfi ile Ali Erkazan’in oynadığı Aşk Tutulması, 24 Ekim 2008′de Medyavizyon dağıtımıyla Tim Productions – Sugarworkz Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen tanışan Pınar ile Uğur’un hayatlarında köklü değişiklikler olacaktır.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman
  • IMDb
  • Diğer basın bültenleri ve haberlere haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Lübnan’lı Fenerbahçeliler Aşk Tutulması Filmini Bekliyor
    Almanya Aşka Tutuldu
    Aşk Tutulması, Şimdi de Avrupa’da
    Aşk Tutulması’nın Yönetmeni Murat Şeker, tersninja.com’un Sorularını Yanıtladı
    Fahriye Evcen Röportajı sinemalar.com’da
    Aşk Tutulması’nın Galası Yapıldı
    Murat Şeker: Baki Kalan Hep Fenerbahçe
    Aşk Tutulması, 24 Ekim’de Sinemalarda
    Aşk Tutulması’nın Afişi Hazırlandı
    Hayatım Sinema, Aşk Tutulması’nın Setinde
    Ön Basın Bülteni
    Murat Şeker Yeni Filmine Başlıyor: Aşk Tutulması

  • “Aşk Tutulması” üzerine 23 yorum

    1. Bu filmde Gamze Özçelik’in oynayacağını duyup çok sevinmiştik ama şimdi Fahriye Evcen oynayacak deniyor. İnşallah yanlıştır, biz Gamze Özçelik’i istiyoruz. Eğer o yoksa bizde yokuz. Gamze seni seviyoruz. Tüm Gamze Özçelik hayranları adına…

    2. Kesinlikle Fahriye Evcen oynasın. Tolgahan Sayışman’la birbirlerine yakışıyorlar.

    3. Kesinlikle katılmıyorum. Gamze Özçelik’in kim olduğunu dünya biliyor. Tolgahan, Berrak’la çok güzel yakışıyor. ((((Mustafa-Vahide))))

    4. Merve sana katılıyorum, bence de Fahriye oynasın. Ama ben bir yandan çok kıskanıyorum. 🙂 Herşeyden önce tabi ki de Mustafa & Vahide. Ben hayatımda Berrak’la Tolgahan kadar birbirine yakışan ikinci çift görmedim.

    5. Ne diyorsunuz siz, geçmişte yaşanıp bitti, artık Gamzemiz evli. Kesinlikle o oynasın. Seni seviyoruz Gamze ablacım, ne olur sen oyna. Zaten yaz boyu seni çok özleyeceğiz. Seni seviyoruz, öptüm.

    6. Bence de Gamze oynasın, o rol alacak diye sevinmiştim. Kesinlikle izlerim diyordum ama rol alacak kişi Fahriye’yse bilemiyorum. Ben kendimi Gamze’ye alıştırdım. 🙂

    7. Fahriye bir kere ne kadar güzel olursa olsun, Berrak daha güzel. Tolgahan’la Fahriye birbirlerine hiç yakışmıyor ama Berrak’la Tolga süper. Keşke Berrak oynasaydı. İnşallah Tolga’yla Fahriye filmde öpüşmez.

    8. Berrak oynasaymış keşke. 🙁 Fahriye Evcen ile hiç yakışmıyorlar.

    9. Arkadaşlara katılıyorum, zaten hiç yakışan bir çift değiller, Berrak oynasaydı 1.000 kat daha iyi olurdu.

    10. İyi ki ikisi oynuyor, birbirlerine çok yakışmışlar. Filme sırf Tolga oynuyor diye gideceğim. Aşkım çok tatlı ve yakışıklısın. Filmi dört gözle bekliyorum.

    11. Benim için kim oynarsa oynasın önemli değil. Fahriye de oynasa gideceğim, Gamze de oynasa gideceğim, çünkü ben fanatik bir Tolgahan Sayışman hayranıyım. Doğrusunu isterseniz Fahriye Evcen’e Yaprak Dökümü’nde yaptıklarından sonra gıcık olmaya başlamıştım, o yüzden Gamze’nin oynamasını istiyordum. Gerçi Berrak Tüzünataç oynasaydı daha iyi olurdu ama neyse. Yoruma son verirken Tolgahan’la Berrak’ın birbirlerine çok yakıştıklarını söylemek istiyorum. İnşallah basında çıkan haberler doğrudur. Tolgahan’la Berrak gerçek hayattada birliktedirler.

    12. Tolgahan Sayışman nasıl Fahriye Evcen’le filmde oynar. Biz ona Berrak Tüzünataç’la alışmış ve sevmiştik. Keşke ikisi oynasaydı.

    13. Ne Gamze’si ya, bu aşk fiLmi Gamze’nin ne i$i var. Bence Fahriye Evcen’in Yaprak Dökümü’nde, Tolgahan Sayışman’ın da Elveda Rumeli’de oynadığını bir süre unutun. Fahriye çok tatlı bir kız, Tolgahan da yakışıklı! Berrak Tüzünataç’la yakışıyor olabilirler ama yakışıyorlar diye her filmde beraber oynamaları gerekmez. Önce filmi izleyin, sonra yakışıp yakışmadıklarına bakarsınız ama yukarıdaki resimdende belli olduğu gibi ikiside çok tatLı.

    14. Berrak, Fahriye’nin yanına bile gelemez. İkisi birbirlerine çok ama çok yakşıyorlar. İnşallah filmdeki aşkları gerçek olur.

    15. Bence Fahriye ve Tolga çok yakışıyor. Tabi Tolga’yı kıskanıyorum ama yinede yakıştıkları saklanamaz bir gerçek. Ayrıca Tolga ve Gamze birbirlerine yakışmıyorlar. Bence Fahriye, Berrak’tan bin kat daha iyi.

    16. Ne kadar saçmaladığınızın farkında mısınız arkadaşlar? Onlar işlerini yapıyorlar. Gamze Özçelik de, Berrak da, Fahriye Evcen de işlerinde çok başarılı. Objektif yorumlar yapın, saçmalamayın.

    17. Fahriye Evcen’i çok seviyorum. Oyunculuk süper ama yeter artık ağlamasın. Yaprak Dökümü çok ağlattı. Umarım artık ağlamaz. Seni seviyorum Fahriye, umarım çok başarılı olursun ve ekranlarda bizimle olursun.

    18. SENİ SEVİYORUM FAHRİYE, filmi senin için izleyeceğim.

    19. Fahriye Evcen daha iyi oyuncu ama kara kalpaklıyla yakışmamış.

    20. Fahriye ile Gamze tartışılamaz, tabiki Fahriye bir numara. Fahriye’nin oynaması isabet olmuş, kızda yetenek var.

    21. Bence Fahriye Evcen de Berrak Tüzünataç da çok yakışıyorlar ama bunlar beni ilgilendirmiyor. Beni Tolgahan’ın iyi bir kişiliği olması ilgilendiriyor ve Tolgahan Sayışman’a Elazığ’dan selâmlarımı gönderiyorum.

    Yorumlar kapalı.