Senarist Hüseyin Kuzu Sağlığına Kavuştu

Sinemamızın sevilen senaristlerinden Hüseyin Kuzu’ya yaşadığı rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Hüseyin Kuzu, sinema sektöründe Türk sineması lehine yapılan her türlü sosyal faaliyetin kayıtsız şartsız ve yılmaz savunucusu olarak tanınıyor.

“Senarist Hüseyin Kuzu Sağlığına Kavuştu” üzerine 6 yorum

  1. Hüseyin dostuma geçmiş olsun. Daha sinema adına yapacağı çok şeyi var biliyorum.

  2. Hüseyin hocaya çok geçmiş olsun. Onu çok seviyoruz.

  3. Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun dilerim. Bir sinema atölyeniz olduğunu, senaryo yazımı dersi verdiğinizi öğrendim. Fakat bu çalışmalar şu an var mı ya da olacak mı nasıl öğrenirim bilmiyorum. Size ulaşmayı çok isterim. İyi günler dilerim. Tekrar tekrar geçmiş olsun.

  4. Hüseyin arkadaşım, uzun süredir görüşmesekde kalbim seninle. Geçmiş olsun dileklerimi iletir, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim. Şahin Çetin, Balıkesir.

  5. Arkadaşlar, dostlar.
    Hersey kısa sürede oldu ve bitti. Şimdi iyiyim. Yavaş yavaş eski çalışma tempoma da çıkıyorum. Sami, Hülya ve Şahin dilekleriniz için teşekkür ederim.
    Sevgili Duygu, ben artık atölye yapmıyorum ama bazı eski öğrencilerimin yaptığı atölyelere katılıyorum. Hüseyin Karabey’in yaptığı bir tanesi Özgür Üniversitesi’nde devam ediyor. Ayrıca yine Hüseyin Karabey’in beş Anadolu kentinde yapacağı atölyeler var, vb. İeteyen bana özel de yazabilir. Adresim: hsynkuzu@yahoo.com. Sevgiler…

  6. Yıllar sonra… Merhaba Hüseyin. Geçirdiğin rahatsızlığını netten tesadüfen öğrendim. Geçmiş olsun, sağlıkla, başarıyla uzun yaşam dilerim. Balıkesir’den selâmlar.

Yorumlar kapalı.