Ulak’a Yeni Afiş

Çağan Irmak’ın yönettiği ve Çetin Tekindor ile Yetkin Dikinciler’in başrollerini paylaştığı Ulak’a yeni bir afiş daha hazırlandı. 25 Ocak 2008′de UIP Filmcilik dağıtımıyla Avşar Film tarafından vizyona çıkarılacak film, zamansız ve mekânsız bir öykü anlatıyor. Film, düzeni yekten bozulmuş bir köye, köy köy dolaşan bir seyyahın, Zekeriya’nın gelişiyle ve beraberinde getirdiği sırlarla başlar. Zekeriya ile gelen sırlar, köye geri dönülmez bir değişim yaşatacaktır. Filme adını veren “Ulak İbrahim”, Ocak ayında seyirciye yüzünü gösterecek. Ulak, 7 haftalık bir çekim sürecinde tamamlandı.

  • Film hakkında geniş bilgi için tıklayınız.
  • “Ulak’a Yeni Afiş” üzerine bir yorum

    1. Çetin Tekindor kadar Hümeyra ve Şerif Sezer’in de hakkını yememek gerek ve çocuk oyuncuların. Çok farklı, alışılagelmedik bir eser. Bu masalı herkes izlemeli. Hele uzun zaman herhangi bir masal okumamışsanız.
      SEVGİLİ ÇAĞAN IRMAK İÇİN…
      Şu küçük notu okumanızı ne çok isterim bir bilseniz. Sizi görememenin ve konuşamamanın o sabırsız tonuyla bir hatırlatma yapmak istiyorum. Hani üstadım, benim idolumdür dediğiniz Ö. Lütfi Akad size şöyle demişti: “Her zaman böyle koşmayacaksın, düştüğün zamanlar da olacak, düştüğün zaman kalk ve koşmaya devam et…” (Bursa – İstanbul – Edebiyat)
      “Dudaklar sussa da kalbin yüz dili vardır”

    Yorumlar kapalı.