Benim ve Roz’un Sonbaharı

Handan Öztürk’ün yönettiği ve Serkan Altunorak, Öznur Kula, Serra Yılmaz ile Zerrin Arbaş’ın oynadığı Benim ve Roz’un Sonbaharı, 01 Mayıs 2009′da Özen Film dağıtımıyla Gala Ajans tarafından vizyona çıkarıldı.
Antik bir kasaba, yapılacak baraj nedeniyle sular altında kalacak ve bu zengin kültür de yok olacaktır. Bunu engellemek için mücadele eden sivil hareket yenilgiye uğrar. Hareketi yöneten gazeteci Metin eski bir makineyle çıkarttığı gazetesiyle baraj yapımından rant bekleyen çıkar çevrelerine karşı mücadele eder. Bu mücadelenin hedefi barajın rantını yiyen Müteahhit Sofu’dur.

  • Basın Bülteni
  • Fotoğraflar
  • sadibey.com yazarlarının eleştirileri ve diğer basın bültenlerine haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    sadibey.com Yazarlarının Eleştirileri

    Ali Erden Yazıyor
    Ali Ulvi Uyanık Yazıyor

    Diğer Basın Bültenleri

    Benim ve Roz’un Sonbaharı’nın Basın Gösterimi Yönetmen Handan Öztürk’ün Katılımıyla Yapıldı
    Proje İçeriği
    Yönetmen Yorumu
    Karakterler
    Sinopsis

  • “Benim ve Roz’un Sonbaharı” üzerine 5 yorum

    1. Ne söylesek azdır 24 Kare Film için; önce Hititler, D@bbe, Hayattan Korkma ve adını yazamadığım birçok şaheserleri, sonrada Roz’un Sonbaharı sinema filmi… Hep böyle, ama hep böyle başarılı bir ekibi alkışlamıştım ve de alkışlamaya da devam edeceğim… 24 Kare Film, hep böyle doğru yolda emin adımlarla ilerle. Sizi izlemeye ve de sevmeye devam edeceğim… Başarılarınızın devamını dilerim. Saygı ve sevgilerimle.

    2. Selâm öncelikle kutluyorum ama tüm oyuncuların karakterleri niye yok, merak ettim.

    3. 01 Eylül 2008 Pazartesi. Dün Hasankeyf’ten Batman’a gelirken Roz’un Sonbaharı adlı sinema filminin çekimleriyle rastgele karşılaştım ve durup biraz seyrettim. Çekimleri beğendim ama sanki biraz acemiydiniz gibi geldi bana. 🙁 Lütfen alınmayın. 🙂 Sizi seviyorum, başarılar. Yılmaz İletişim, Batman

    4. Film güzel fakat isme aldanıp da gitmeyiniz. Filmin isimle alâkası yok, olay Roz’un etrafında dönmüyor.

    Yorumlar kapalı.