Sonbahar

Özcan Alper’in yönettiği ve Onur Saylak, Megi Koboladze, Serkan Keskin ile Gülefer Yenigül’ün oynadığı Sonbahar, 16 Kasım 2008′de Tiglon Film dağıtımıyla Kuzey Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Yusuf, geçirdiği ağır hastalık yüzünden cezaevinden serbest bırakılır ve köyüne döner. Sadece yaşlıların kaldığı köyde Yusuf ve arkadaşı Mikhail’in yaptığı konuşmalar hep yaşanmamış gençlikleri ve zamanla ilişkileri üzerinedir. Yusuf yıllarca hapishanede kalmanın verdiği alışkanlıkla insanlarla kolay kolay ilişki kuramaz. Bir gece ilçedeki meyhaneye gittiklerinde karşısına konsomatris olarak çalışan Gürcü kızı Elka çıkar.

“Sonbahar” üzerine 8 yorum

  1. Onur Saylak’ın oyunculuğuna hastayım. Genç yaşta bu kadar başarılı olması çok güzel…

  2. Bu Sonbahar Ağıdı filmi ne zaman vizyona girecek çok merak ediyorum. İnşallah hüsrana uğrayacağım bir film değildir.

  3. Bu film gerçekten ne zaman vizyona girecek? Merakla bekliyorum ama hiç haberi bile yok.

  4. Filminizi henüz izlemediğim için bir yorum yapamayacağım fakat böylesine iyi bir yerde ödül aldığına göre herhalde gayet güzel olmuştur diye ümit ediyorum. Filmi 3 ay içerisinde çekerken çok zorluklar çektiniz ve şimdi meyvelerini (ödülleri) topluyorsunuz. Özcan abi başarılarının devamını diler ve nice ödüllü bir kariyer ümit ederim. Mustafa.

  5. Çok güzel bir film. Altın Koza’da En İyi Film Ödülü aldı. 🙂

  6. Fragramına baktımda yeni bir Hisarbuselik geliyor sanki. Ne güzel diziydi o öyle. Aldığım haberlere göre bomba gibi film. Lâkin ödül aldı ya gişede tutmaz her ödüllü film gibi. Ama aklın ve yüregin bir köşesine kazınır, eminim.

  7. Bir Hopa’lı olarak bu filmin böyle güzel olması beni gururlandırdı.

Yorumlar kapalı.