Musallat’ın Galasında Ünlüler Geçidi

Türk Sineması’nın vizyona girmeden ses getiren ve en çok konuşulan filmlerinden Musallat’ın galası 15 Kasım Perşembe akşamı İstanbul Lütfü Kırdar Sergi ve Kongre Salonu’nda yapılıyor. Seda Selek tarafından sunulacak galaya İstanbul Valisi Muammer Güler ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katılıyor. Aralarında Seda Sayan, Sibel Turnagöl, Helin Avşar, Erol Köse, Hamdi Alkan, Tamer Karadağlı, Kadir Çöpdemir ve Osman Sınav’ın bulunduğu ünlüler Musallat filmini galasında izleyecek.

Biğkem Karavus – Burak Özçivit

Biğkem Karavus – Burak Özçivit

Banu Akdeniz – Biğkem Karavus – Burak Özçivit

Biğkem Karavus – Burak Özçivit

Erol Köse – Biğkem Karavus

Kurtuluş Şakirağaoğlu – Banu Akdeniz – Biğkem Karavus – Burak Özçivit

“Musallat’ın Galasında Ünlüler Geçidi” üzerine 16 yorum

  1. Burak seni seviyorum, Musallat filmini çok izlemek istiyorum. Burak seni hayatımda bir defa olsun görmek istiyorum. Seni çoook seviyorum. Zoraki Koca dizisinin 1. bölümünü bile kaçırmadım. Kız arkadaşını televizyonda olsun görmek isterdim. Hadi kocaman, kucak dolusu öpücükler. Burak lütfen bir dahaki sefere dizi çevirirsen Zoraki Koca dizisi gibi kısa sürmesin. Öptüm.

  2. Çoook güzel bir filmdi. Tam ödül alınacak bir filmdi. Burak’ı çok seviyorum, çok güzel de oynamıştı. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum. Çok güzel bir filmdi. Hepinizi, ayrıcada Burak’ı çoook seviyorummm.

  3. Bencede güzel bir filmdi. Burak çok yakışıklı birisi, filmde de iyi oynamış. Açıkçası onu kıskanıyorum, tüm kızlar peşinde. 🙂

  4. Film çok güzel, oyuncular çok güzel, kısacası film müthiş. Burak Özçivit’te çok tatlı biri. Kendini o filmde beğenmemiş ama yinede çok tatlıydı.

  5. Burak senin ve caramelli maccihatto için yapamayacağım şey yok. Filmin galasında bende oradaydım. Film şu ana kadar izlediğim en güzel korku filmiydi. Buraaak seni çoook seviyoruuum.

  6. Şu ana kadar izlediğim en güzel korku filmiydi. Çok beğendim. Burak (Suat) çok yakışıklı, Biğkem (Nurcan)’da çok güzel.

  7. Ben filmden çok korktum. Açıkçası ben böyle filmlerden feci tırsıyorum ama Burak çok yakışıklı ve karizmatik. Keşke abim olsaydı. Biğkem’dende tırstım ama gerçek hayatta çok güzel kız. 🙂

  8. Filmin konusu değişik ve çok harika. Bize böyle bir film sunduğunuz için tüm yapımcılara ve oyunculara teşekkürler. Konusunu gerçekten çok değişik ve güzel buldum.

  9. Allahım çoook tatlı bir çocuk. O’na ne dersem diyeyim birşeyler eksik kalır. Çoook seviyorum, hayranım, Allah herşeyi O’na vermiş (herhalde boş zamanında yarattı Burak’ı). Başarılar diliyorum, umarım seni yakından görme fırsatım olur. Buraaak, canım benim; seni görebilmek için herşeyi göze alırım.

  10. Süper bir filmdi, hatta Türk korku filmi diye yutturulan saçmalıklara oranla harikaydı. En iyi Türk korku filmiydi. Burak da iyi rol yapıyor ama abartmayın lütfen, o kadar da yakışıklı filan değil ama beğenenlere de saygı duyarım.

  11. Seni çok seviyorum. Aşkım, canım, bir tanemsin. Sen çok çok güzelsin.

  12. Arkadaşlar tamam filmi çoook süper, Allah sahibine bağışlasın Burak da yakışıklı ama ne o “Allah boş zamanında yaratmış”? Böyle bir şey var mı ya?

  13. Selam. Musallat harika bir filmdi. Tam 6 defa seyrettim. Hâlâ da seyredebilirim. Sevgili Burak, senin büyük bir hayranınım. Seni hayatımda bir kere bile olsun görmek isterdim. Annem siz Baba Ocağı’nı çekerken Muğla’da seni görmüş. Keşke bana da nasip olsa. Bu arada sana bir ricam var. Bir sonraki filmini İzmir’de çeker misin? Ya da İzmir’e gelebilir misin? İnan bana ucunda ölüm olsa senin için gelirim. Kucak dolusu sevgilerimle.

  14. Burak gerçekten süper bir oyuncu, rolünü de Baba Ocağı’nda olduğu gibigerçekten yaşıyormuş gibi oynuyor. Sevgilerimle. Ebru.

  15. Burak Özçivit, seni çok seviyorum. Sana ne desem, ne iltifatlar etsem, senin yanında boş gelir. Seni çoook seviyorum. İnşallah seni yakından görmek nasip olur, inşallah.

Yorumlar kapalı.