Bana Şans Dile

Çağan Irmak’ın yönettiği ve Deniz Uğur, Melisa Sözen, Rıza Kocaoğlu ile Nilgün Belgün’ün oynadığı Bana Şans Dile, 05 Ekim 2007’de Best Line Pictures dağıtımıyla Muhteşem Film tarafından vizyona çıkarıldı.
İçe kapanık, iletişimsiz, sakar lise öğrencisi Bahadır bir sabah uyandığında dünyayı değiştirmeye karar verir. O sabah okula giderken beline taktığı tabancayla sınıf arkadaşlarını rehin alarak korkulu anlar yaşatacak olan Bahadır, onlardan hayatları boyunca kendilerini en çok yaralayan anılarını anlatmalarını ister. Bana Şans Dile, aile içi şiddet, sevgisizlik ve iletişimsizlik üzerine bir film.

“Bana Şans Dile” üzerine bir yorum

  1. Bak, gün oldu, devran döndü, filmin beyazperdede.
    Eskimeyen bir senaryo olduğundan, geç kalmış, yani izleyiciyle geç buluşmuş olması o kadar sorun olmayacak bir film (gördüğüm kadarıyla). Sadece zamanında bazı insanları (Çağan Irmak’ı) üzmüştür ama üzülme Çağan. Sen derdini anlatmışsın, bak, gün oldu, devran döndü ve filmin izleyiciyle buluştu. (: Yine aile içi sorunları görüyoruz burada da. Fragmanı izlediğimde beni en çok gençlerin mikrofonda ettiği replikler ve öğretmen – öğrenci ilişkisi etkiledi (şimdilik). Bu filme Ekim’de gidilir. (: Ahmet.

Yorumlar kapalı.