Hayattan Korkma

Berrin Dağçınar’ın yönettiği ve Zeki Alasya, Tarık Papuçcuoğlu, Hakan Boyav ile Zeynep Eronat’ın oynadığı Hayattan Korkma, 07 Mart 2008’de 35 Milim Filmcilik dağıtımıyla 24 Kare Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Hayattan Korkma, bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden üç ailenin öyküsünü anlatıyor. Mandıracılık yapan Talat, tavuk yetiştiren Bedrettin ve babadan kalan fırınında ekmek üreten Rıfkı, doğduklarından beri aynı kasabada yaşayan, çoluk çocuğa karışmış, çocukluklarından beri birbirlerinden hiç ayrılmamış üç samimi arkadaştır. Talat’ın çocuğunun hastalanması ile hayat bir anda değişmeye başlar.

  • Basın Bülteni: 1 / 2
  • Fotoğraflar
  • Web Sitesi
  • Fragman
  • IMDb
  • İsmail Türkmen Yazıyor

“Hayattan Korkma” üzerine 11 yorum

  1. Çok beğendim, cidden çok güzel olmuş. Cidden çok sıcak bir film gibi gözüküyor. Bıktığımız iç karartıcı savaş, mafya dolu filmlerden, cıvık komedilerden sonra keyifle izlenecek bir film olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Fragmanını izlemek için:
    http://www.youtube.com/watch?v=A15gkKXLPvk

  2. Şimdi izledim, ne kadar güzel görüntüleri varmış. Çok etkilendim ve çok merak ettim. Yeni bir Babam ve Oğlum durumu söz konusu sanırım. 🙂 Tüylerim diken diken oldu izlerken. Güzel filmler çekilmesi insanın sinemaya gitme arzusunu körüklüyor.

  3. Kadrosunu öğrendiğimde merakla gösterime girmesini beklemeye başladım. Özellikle Hakan Boyav bu beklentinin ana sebebiydi. Fragmandan anladığım kadarıyla beklentim boşa çıkmayacak. Hayatın içinden sıcak bir film olduğu anlaşılıyor.

  4. Merakla bekliyoruz Mart ayını. Sedef’im işinin en iyisini yapmıştır eminim. Diğer oyuncularda zaten süperler. Eminim güzel bir film olduğundan. Sedef’im, canım, prensesim. Seni çok seviyorum. 🙂

  5. Hayattan Korkma filminin klibi de çıkmış. Filmin kendisi gibi sanırım müzikleri de çok güzel olmuş. Klip bu fikrime kesinlikle referans olacaktır sanırım. Şu sıralar sinemalarda emekten ve ‘film’ sözcüğünden uzak yapımlar varken bu naif ve oldukça özenli çalışmanın bir parçasını daha burada sinema takipçileriyle paylaşmak bana büyük bir keyif veriyor. İyi seyirler. http://www.youtube.com/watch?v=geK2KD7kKyM

  6. Ben Hakan Boyav, övgülerin için teşekkür ederiz de, sanırım yorumların üçü de 1 Şubat’ta yapılmış. Film 7 Mart’ta vizyona girdi, ne ara, nerede seyrettiniz filmi? Ben bile kendi filmimi 4 Mart’ta basın galasında görebilmiştim. 🙂 Neyse yine de teşekkürler.

  7. Hakan abi, filmi izledim, çok güzel olmuş, çok güzel. En güzelide Tarık Papuçcuoğlu’nun yani filmdeki Talat’ın sosuydu. Kim bilirdiki bir gün o sallama karışımın tutacağını. Karısı geri döndü Talat’ın, Bedrettin’in annesi vardı, o da komikti. Yani elinize sağlık, çoook güzel olmuş. 🙂

  8. Her sese göre bir beste vardır demiş Ferit Edgü… Doğrudur da… Bu filmin de kendine göre beğeneni olmuştur / olacaktır da… Benim içinse Barda filminden sonra steril, iyi duyguların yer aldığı bir film projesinde yer almaktı… Ve Hayattan Korkma ekibinde yer aldım… Kendi oyunculuk serüvenim açısından, ben memnunum. Saygılarımla.

  9. Çok güzel film, tekrar tekrar izleyebilirim. Hani filmde bir sahne varya, darmadağın edilmis dükkân. o sahnede bir şarkı var, bir kadın söylüyor. Şarkının adını bulamadım. İnternette arıyorum bir türlü bulamadım. 🙂

  10. Filmi büyük bir hayranlıkla izledim, hemde birçok kez. Sizden ricam orada geçen bir parça var, onu kim söylüyor, bildirirseniz sevinirim. “Gün olur güneş açar, bunlarda geçer” diye sözleri olan, yürek yakan parçayı. Arıyorum ama bulamıyorum, yardımcı olursan çok sevinirim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Yorumlar kapalı.