Kan Uykusu, Belgeseli DVD + Kitap Olarak Çıktı

Skytürk televizyonunda gösterildiğinde büyük ilgi uyandıran, Kan Uykusu belgeseli, Karakutu Yayıncılık tarafından DVD + Kitap olarak tüm market ve kitabevlerinde yerini aldı. Belgesel için Ankara, İstanbul ve Adapazarı’nda olmak üzere toplam 108 saatlik röportaj yapıldı. Tamamı ilk kez yayınlanacak olan 150 saatlik görüntü deşifre edildi. Yayınlandığı Skytürk televizyonunda defalarca tekrarlandı ve izleyicisiyle buluştu. Görev yaptığı süre içinde fiilen çatışmalara giren, Hakkari Dağ ve Komando Tugayı komutanı General Osman Pamukoğlu ve komutasındaki askerler, 778 günde yapılanları ve harekâtların detaylarını Kan Uykusu’na anlattı.

  • Basın Bülteni
  • “Kan Uykusu, Belgeseli DVD + Kitap Olarak Çıktı” üzerine 7 yorum

    1. Skytürk TV’de defalarca izledim. Mükemmel bir belgesel. Devamının olmasını çok isterdim. Belgeselin sonunda şehit isimlerinin geçmesi insanı bu dünyadan koparıyor.

    2. “Bu belgeselde anlatılanlar çok abartılı” diyen biri herhalde 1993 – 1995’de Hakkari’deydi… 🙁

    3. Bence bu belgesel insanı geçmişine götürüyor. Daha yaşım küçük olmasına rağmen bu belgeselden çok etkilendim. İnanın gözyaşlarımı tutamadım. Bu vatan öyle kolay kazanılmadı. Bunuda baştakilere hatırlatmak gerek. – Özge 16

    4. Hozan arkadaşıma sadece, “Orada olmak kolay değildi” diyorum.

    5. Belgesel ve kitap çok güzel. Şehitler ölmez, vatan bölünmez.

    6. Askerliğimi orada yaptım. Osman Paşa’nın askeriydim. Kitaptakiler aynen doğrudur.

    Yorumlar kapalı.