Bülent Polat


Bülent Polat (Avrupa Yakası adlı TV dizisinin eski çaycısı Şesu. Balans ve Manevra, O Şimdi Mahkum, Anne yada Leyla, Keloğlan Kara Prens’e Karşı filmlerinde oynadı.)


Sarp Apak (Organize İşler’deki Kemal. Avrupa Yakası adlı TV dizisinin yeni çaycısı Tanrıverdi olarak biliniyor. Reklâm filminde oldukça sempatik.)

“Bülent Polat” üzerine 14 yorum

  1. Bence Bülent oldukça iyi ve tip olarakda çekici. O’nu her zaman ekranlarda görmek güzel, fakat şive problemini yok edebilirse tiyatro sahnesinde izlemek keyifli olur doğrusu.

  2. Sarp’ım aşkım, birtanem. S€ni çoook seviyorum, bütün hayranlarından fazlaaa. O tatlı hareketlerine bayılıyorum, hele r€klâmlarda daha bir tatlısın sen.

  3. Şesu’nun yerini kimse dolduramaz. Tanrıverdi karakterini farklı düşünmek gerek. Zaten ilk zamanlar Şesu’yu taklit ediyordu. Konuşması bile aynıydı. Biraz biraz değişti. Bülent Polat çok başarılı bir oyuncu. Yeni projeleri neyse, artık biran önce başlasa iyi olur. O’nu ekranlarda görmeyi özledim.

  4. Şesu ve Burhan arasındaki atışmalar harikaydı. Kesinlikle Şesu kalmalıydı, yazık oldu.

  5. Ben Sarp Apak hayranıyım. Çoook tatlı ve yakışıklı; Sarp Apak gibi sevgilim olsun, 1 trilyon borcum olsun diyebiliriiim.

  6. Sarp, senin hastanım, sana hastayım. Reklâmlarda hem çok tatlı, hem çok komik, hemde çok yakışıklısın.

  7. Saaarp aşkımmm, sen benim canımsın, seni benden başka kimse sevemez. Senin için ölürüm. Canım, karizma küpüm benim. 🙂 ALLahım analar neler doğuruyor. 🙂 Aşkım çok tatlısın. 🙂

  8. Çoook tatlı birisi, 😀 aynı zamanda çok yakışıklı.

  9. Sarp Apak’a bayılıyorum, onu çok seven hayranlarından biriyim. 🙂

  10. Kimse birşey demesin, ne öyle çok seviyorum filan. Ne yaptınız siz Sarp için? Ben video yapabilmek ve youtube’a gönderebilmek için kaç site gezdim. Onu görebilmek ve tanışmak için herşeyi yaptım. Göremesemde hâlâ seviyorum. Kimse benden daha çok sevemez.

  11. Çok yakışıklı, seksi ve espritüel, Bermuda Şeytan Üçgeni gibi birşey.

  12. Sarp sana bayılıyorum. Özellikle “Su ne olurdu sanki”yi söylerken çok seviyorum.

Yorumlar kapalı.