Barbar Film Retrospektifi

Barbar Film geçen sezon vizyona çıktığı ve sinemaseverler tarafından büyük ilgiyle karşılanan filmlerden bazılarını AFM grubu ile birlikte 07 – 13 Temmuz haftasında tekrar gösterime çıkarıyor.
Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere İzmir, Antalya, Bursa, Trabzon, Çanakkale ve Eskişehir’le birlikte 8 ilde, 18 sinemada eş zamanlı olarak yapılacak etkinlikte 14 film gösteriliyor. Bilet fiyatları İstanbul ve Ankara’da 5.00 YTL., diğer illerde ise 4.00 YTL olarak belirlendi.
Gösterilecek filmler arasında Bir Dilim Suç, Köpek / Bombon, Mürekkep Balığı ve Balina, Sevgiyi Ararken, Soğuk Duş gibi filmler var.

  • Basın Bülteni
  • Diğer basın bültenleri, gösterilecek filmler hakkında geniş bilgiler ve yüksek çözünürlüklü görsellere haberin devamından üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Diğer Basın Bültenleri

    Gösterim Programı

    Gösterilecek Filmler

    Bir Dilim Suç (Layer Cake)
    Köpek / Bombon (El Perro / Bombon)
    Mürekkep Balığı ve Balina (The Squid and The Whale)
    Sevgiyi Ararken (Saving Face)
    Soğuk Duş (Cold Showers)

    Afiş / İlan

  • “Barbar Film Retrospektifi” üzerine 4 yorum

    1. Sitenize bayıldım efendim. En iyi site sizinki. En sevdigim filmler, ödül alsınlar isterim. Saygılarımla. Halil Yaman, Tepecik, Kütahya. Tepecik İlköğretim Okulunda okuyorum, 4/B

    2. Merhaba, ben Kerem, yaşım 16, İstanbul’da yaşıyorum. Barbar filmin genel müdürlüğünü yapan Müjgan Dervish hanımın kardeşiyim. Bu siteye daha öncede yazmıstım, bu ikinci yazışım. Barbar Film altında tanıtılan filmlerin hepsini izledim fakat en güzeli Mürekkep Balığı ve Balina adlı Fransız yapımı filmdi. Benim kendi kararım. İlginize teşekkür ederim.

    3. Selam, ben Kerem’in arkadaş ve komşusuyum, filmlerinizi hiç izlemedim ama izlemek isterdim, tahmin ediyorum güzeldir.

    4. Merhaba! Ben Sayın Müjgan Beyazkılınç Dervish’in “Ölmek Var Dönmek Yok” filminde oynamıştım. Kendisine ulaşmak istiyorum. Bana bu konuda yardım edebilir misiniz? Tel: 0532 6420249. Teşekkürler.

    Yorumlar kapalı.